Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Október 16.

2014/10/16

A Kos jegy szülöttei könnyen orvosolhatják ma magánéleti gondjaikat a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Döntsd el reggel, mit is akarsz tenni! Társadat ne hagyd kétségek között, közöld vele, hogy mit találtál ki mára. Élvezzétek együtt a napot, lehetőleg minél több időt töltve a friss levegőn. A magánéleti gondjaidat ma könnyen orvosolhatod.

Bika

_0010_bika
Érzelmi válságba kerülhetsz, amiből kiutat csak egy új szerelem érkezése jelenthet. Lételemed az, hogy szeressenek. Az érzelmeket szereted viszonozni, ám sajnos most erre nem igazán van alkalmad. Keresésre fel!

Ikrek

_0005_ikrek
Kitartóan ragaszkodj a terveidhez, elképzeléseidhez! Hamarosan el fogod érni a célodat, most már minden csak a kitartásodon múlik. Vedd el az összes energiádat ahhoz, hogy képes legyél mindent véghezvinni!

Rák

_0002_rák
Feladataidat végezd el a lehető leghatékonyabb módon! A nap végén kiderülhet, hogy titkon minden mozdulatodat figyelték feletteseid. Jobb előre félni, mint később megijedni. Legyél mindig résen! Figyelj magadra!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Vásárolj, járd a boltokat, mert kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe! Ne szórd a pénzt, de ne is sajnáld magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

Szűz

_0001_szűz
Nem minden arany, ami fénylik! Erre valószínűleg már te is rájöttél, ám a mai nap folyamán további tanulságos eseteket élhetsz át. Ezek a történések is arra fognak rávilágítani, hogy itt az idő felkelni Csipkerózsika álmából!

Mérleg

_0006_merleg
Bármennyire is szeretnél tanácsot adni, segíteni, inkább ma maradj csendben! A háttérből szemléld csak az eseményeket, ne avatkozz bele mások magánéletébe. Lehet, hogy te sem fogadnád túl jól, ha neked „okoskodnának”.

Skorpió

_0004_skorpio
Nem kívánt vendégeid lehetnek. Ez esetben gondolj arra, hogy egy jó darabig ismét nem látod őket! Legyél kedves és barátságos mindenkivel, kerüld a direkt konfliktushelyzeteket. Ha viszont ki kell állnod magad mellett, ne hátrálj meg!

Nyilas

_0009_nyilas
Az esti programodat semmi áron ne mondd le! Mindenképpen mozdulj ki, törd meg a hétköznapi esték monotonitását. Hiába fárasztottak le a munkahelyeden, ma bele kell vetned magad egy jó esti programba!

Bak

_0000_bak
Szemrevaló, ám felettébb felszínes ismerősöd kimutathatja a foga fehérjét. Talán nem is gondolnád róla, hogy mennyire kétszínű tud lenni. Jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, és nem engeded befolyásolni hangulatodat.

Vízöntő

_0007_vizonto
Gondolkodj előre! Bármilyen programod is lesz a hét hátralévő részében, már most kezdj el minden apróságot fixálni. Kerüld el, hogy az utolsó pillanatban omoljon össze minden. Ha most bebiztosítasz mindent, semmi fennakadás nem várható.

Halak

_0003_halak
Eredeti ötleteidet, észrevételeidet vesd papírra! A szó elszáll, és ajánlatos lenne főnököddel közölni gondolataidat. Szerencsére nyitott az újdonságokra, így semmi hátrányod nem származik majd abból, ha beszélsz vele!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások