Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Horoszkóp - augusztus 14.

2014/08/14

A Mérlegek mielőtt bármibe beleugranának, jobban teszik, ha többször átrágják a dolgokat a csillagok szerint. Az Ikrek pedig végre minden félelmüktől megszabadulhatnak azáltal, hogy olyan szituációkba keverednek majd, amelyekben szembenézhetnek komplexusaikkal…

Kos

_0011_kos

Váratlan pénzkiadással kell számolnod, ami megadja a mai napod alaphangulatát. Mondanom sem kell, hogy nem kellemes érzéssel tölt el majd az, hogy ismét vékonyabb lett a pénztárcád. Szerencsére ezt a kiesést hamar tudod majd pótolni. A magánéletedben viszont örömödet lelheted, ugyanis párod minden kívánságodat lesi majd.

Bika

_0010_bika

Ha tehetnéd, akkor legszívesebben ma elvonulnál meditálni, pihenni és teljesen elzárkóznál a külvilágtól. Szinte minden apró mozzanat idegesíteni fog, amit leginkább kollégáid nem fognak tolerálni. Az nem gond, ha az ember kritikus, viszont ha direkt a kákán is csomót keresel, akkor hamar tiltólistára kerülhetsz.

Ikrek

_0005_ikrek

Ma végre minden félelmedtől megszabadulhatsz. Hogy hogyan? Olyan szituációkba fogsz keveredni, amikor komplexusaiddal szembe kell nézned. Ha nem szeretsz emberek előtt beszélni, akkor ma fogsz. Ha nem szoktál kiállni magadért, akkor ma igenis ki fogsz. A lényeg csak annyi, hogy érezd magadban az erőt.

Rák

_0002_rák

A munka után ma valószínűleg vásárolni fogsz menni, hogy egy kicsit kikapcsolj és kiengedd a fáradt gőzt. Viszont csak óvatosan pakolj a kosárba, ugyanis gyakran előfordul nálad, hogy olyan dolgok is kerülnek a kasszánál a szalagra, amik teljesen feleslegesek. Ne szórd a pénzt, gondold át, hogy mire adod ki!

Oroszlán

_0008_oroszlan

Ma látogatók érkezhetnek hozzád, méghozzá családtagok. Ha nem is az egész família, de a szűk kör végre újra összegyűlik, és ennek a találkozónak valószínűleg te fogsz helyt adni. Hétköznap lévén nem kell egy egész menüt főznöd, így te is részévé válhatsz a beszélgetéseknek.

Szűz

_0001_szűz

A rózsaszín köd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

Mérleg

_0006_merleg

Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint az elsőnek gondoltad. Mielőtt bármibe beleugrasz, rágd át többször! Ne dönts elhamarkodottan!

Skorpió

_0004_skorpio

Minden okod meglesz rá, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden a számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt a tervek terén sem lesz hiány. Toll és papír mindig legyen nálad, hogy le tudd jegyezni a hirtelen jött ötleteket!

Nyilas

_0009_nyilas

A hétvége felé közeledve újra visszatér az életkedved és a munkahelyedre sem faképpel mész majd be. Az alap jó hangulatod szerencsére egész nap végig veled lesz, és semmi olyan esemény nem várható, ami miatt ajkaidnak lefele kellene görbülniük. Egy nyugis napnak nézel elébe.

Bak

_0000_bak

Ma minden zavarni fog, az emberek viselkedése pedig egyenesen kiborít majd. Nem tudod, vagy nem akarod megérteni azt, hogy minden ember gondolkodása más és más. Ha valaki pedig nem a te módod szerint gondolkodik, te azonnal robbansz, mint a bomba. Próbálj meg türelmesebben bánni barátaiddal, kollégáiddal és nem utolsó sorban pároddal!

Vízöntő

_0007_vizonto

Hivatalos ügyedben pozitív előrelépés várható. Szerencsére úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt várod. A magánéletedre ma is szánj időt, és próbálj meg pároddal egy közös esti programot beszervezni, amihez nem feltétlen szükséges elhagynotok a házat, sőt még a szobát sem.

Halak

_0003_halak

Gondold át kétszer, hogy kinek mit mondasz, ugyanis ma nagy az esély arra, hogy csalódj egy barátodnak hitt személyben. Olyan titkot bízhatsz rá, amivel vagy visszaél, vagy egyszerűen elmondja többeknek. Emiatt ugyan egy kis bosszúságod lesz, de pánikra semmi ok, hiszen minden csoda három napig tart.

Hozzászólások