Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Október 27.

2014/10/27

A Rák jegy szülötteinek szerelmi élete érdekes fordulatot vehet a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Új kollégáiddal legyél kedves, segítőkész! Vezesd be őket a munkahelyi életbe! Ne felejtsd el, hogy te is jártál már ebben a cipőben. Gondold egy kicsit magad az ő helyébe, és segíts neki minden téren, ha elakad!

Bika

_0010_bika
Kiszemelted talán végre felfigyelhet rád. Az új helyzet összezavarhat, nem tudod, hogy mit is akarsz valójában. Estédet tedd szabaddá, hátha találkoztok. A barátaid, akik e miatt egy picit sérülnek, megértőek lesznek.

Ikrek

_0005_ikrek
Az összeütközésekből maradj ki. Ne vegyél fel álláspontot, maradj pártatlan és ne akarj feltétlen az igazságosztó szerepébe kerülni. Ha véleményedet kérdezik, térj ki a válasz elől. Ez a legjobb megoldás a mostani helyzetben.

Rák

_0002_rák
Romantikus önérzetedet kicsit megsérthetik most, de hamarosan érdekes fordulatot vehet szerelmi életed. Legyél vidám és állj optimistán az ismeretlen jövőhöz! A felhők felett mindig süt a nap – legyen ez a nap mottója!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Hosszú, monoton nap vár rád! Az órák mintha ólomlábon járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hét további részében pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

Szűz

_0001_szűz
Gyökeres változás köszönthet be az életedbe. Ez egy frizurában, költözködésben vagy egy hatalmas szerelemben is megnyilvánulhat. Sugárzol majd a boldogságtól, az emberek keresni fogják a társaságodat!

Mérleg

_0006_merleg
Újult erővel, frissen ébredhetsz. Azért lassan a testtel, ismét beleeshetsz abba a hibába, hogy azt hiszed, mindent kibírsz. Te sem vagy rendíthetetlen. Jobb, ha észreveszed gyenge pontjaidat, nehogy megüsd a bokádat.

Skorpió

_0004_skorpio
Főnököd egy beszélgetésre invitálhat. Munkakörülményeidről, az irodai hangulatról kérdezhet. Hajlamos lehetsz a szerepjátszásra, ami nem vet jó fényt rád. Vállald az igazi arcodat, legyél mindig őszinte másokkal!

Nyilas

_0009_nyilas
Befektetéseid nem biztos, hogy hamar megtérülnek. Ne reménykedj kézzel fogható haszonban mostanában. Gyűjts össze ötleteket, hogyan tudod pótolni a hiányt. Az ötletesség most aranyat is érhet akár!

Bak

_0000_bak
Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

Vízöntő

_0007_vizonto
Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz mostanában az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

Halak

_0003_halak
A fiatal generáció kerül előtérbe. Keresd társaságukat, mivel tőlük is sokat lehet tanulni. Más szemmel nézik a világot, amit ma te is megismerhetsz. Az új szemléletmód mindig valami pluszt ad az embernek.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások