Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 10.

2014/11/10

A zöldszemű szörny hatalmába keríti ma a Mérlegeket a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a mai nap csillagállása. Postán boldogító üzenetet kaphatsz, valószínűleg egy bizonyos összeg fog érkezni hozzád. A hangulatod ennek következtében azonnal jó lesz!

Bika

_0010_bika
A mai nap mindent érdemes eltervezni, és szinte minden csak időzítés kérdése lesz. Nagyon sok mindent meg tudsz ejteni a mai napon, képes leszel szinte a hét összes teendőjét, már ma véghezvinni. Hajrá!

Ikrek

_0005_ikrek
Ámor nyila téged is eltalálhat, és felcsillanhat egy új szerelem a láthatáron. A fellángolás erős lesz, szinte mindent megtennél majd azért, hogy csak egy csókot adhass a kiszemeltednek, ám fontos mérlegre tenni azt is, hogy lehet-e ebből a dologból hosszú távú kapcsolat. Ha nem, akkor jobban teszed, ha ezt a kalandot kihagyod.

Rák

_0002_rák
A szerelemmel kapcsolatos gondolataidat valaki teljes mértékben megváltoztathatja. Lehet, hogy egyre gyakrabban gondolsz az illetőre. Tisztában kell lenned érzéseiddel, tűzz ki célt magad elé, hogy valóban mit szeretnél!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A szerelem elveszi az eszedet. Persze ezzel önmagában semmi gond nem lenne, csak a hiba ott van, hogy emiatt munkahelyeden sem tudsz úgy helyt állni, ahogyan kellene. Ezt főnököd is észreveheti, és lehet, hogy a sarkadra lép. Ahogy véget ér a munkaidőd, rohansz is majd haza, hogy végre magadhoz ölelhesd párodat.

Szűz

_0001_szűz
Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat és fájdalmakat.

Mérleg

_0006_merleg
A zöldszemű szörny hatalmába kerít, és ezért minden pillanatban magad mellett akarod majd tudni szerelmedet. A szokatlanul sok SMS, üzenet és telefonhívás viszont rosszul is elsülhet. Ha párod nem érzi, hogy bízol benne, akkor lehet, hogy inkább keres egy másik társat. Jobban teszed, ha nem játszol a tűzzel, mert megégeted magad.

Skorpió

_0004_skorpio
Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

Nyilas

_0009_nyilas
A bolygó hatásoknak köszönhetően a mai nap rengeteg váratlan fordulatot tartogat. Jobban szereted a biztos, előre kiszámítható napokat, ám a mostani egyáltalán nem ilyen. Próbáld kerülni a konfliktushelyzeteket!

Bak

_0000_bak
Ha nem vigyázol, akkor a mai napon hatalmukba keríthetnek a félelmeid, és mindenben csak a rosszat láthatod majd. Miközben dolgozol, azon fogsz agyalni, hogy vajon még meddig dolgozhatsz a munkahelyeden. Otthon is folytatod majd ezt a rigolyát és párod hűségét, szerelmét fogod megkérdőjelezni. Győzd le a félelmeidet!

Vízöntő

_0007_vizonto
Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Későbánat! Készülj fel rá, hogy egy igazán melós nap elé nézel. Öröm az ürömben, hogy párod látja majd leterheltséged, és levesz egy-két otthoni gondot a válladról. Sőt, egy romantikus vacsorán is gondolkodik.

Halak

_0003_halak
Fontos döntéseket fogsz ma meghozni, amik meghatározóak lesznek a további életedben. Egy olyan lehetőségre mondhatsz igent, ami radikális változásokat hoz majd az életedbe. Mielőtt megijednél, a jó hírem az, hogy ez pozitív irányba, mintsem negatív irányba tereli majd mindennapjaidat.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások