Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 17.

2014/11/17

 Ne hezitálj, inkább cselekedj! – ezt tanácsolják a csillagok a Mérlegeknek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap mint nap, ma mégis úgy érezheted majd, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség és belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szemed és észreveszed, hogy mennyi ember van melletted! Igen! Melletted.

Bika

_0010_bika
Számodra már reggel elkezdődik a hétvége, és egész nap elkísér ez a szabadság érzés. Munkahelyeden is sokkal lazább és felszabadultabb leszel, mint máskor. Párod is látni fogja rajtad ezt a fajta kirobbanó örömöt, ami csupán abból adódik majd, hogy neked ma félig tele lesz a pohár.

Ikrek

_0005_ikrek
Úgy érezheted, hogy beleragadtál a mindennapok mókuskerekébe, amiből nincs kiút. A mai napod egy szokásos, dolgos hétköznap lesz, ami miatt egy kicsit lehangolt leszel. Szeretnél már jó ideje kiszakadni a monotonitásból és olyan kreatív dolgokat csinálni, amiben örömödet leled. Akkor vágj bele! Mi tart vissza?

Rák

_0002_rák
Jobban teszed, ha a fenekeden maradsz, amikor egy parázsvitás helyzet kezd kialakulni körülötted. Hajlamos vagy arra, hogy olyan vitákba is beszállj, amihez semmi közöd nincs. Feleslegesen ne üsd bele mások dolgába az orrod, mert bosszúságod lehet belőle!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A szerelem egy nagyon összetett dolog. Egyik pillanatban még a fellegekben jársz miatta, a másik pillanatban pedig már a padlót fogod. A mai napon egy ilyen érzelmi hullámvasútra fogsz felülni. Ne csodálkozz, ha olykor a sírás kerülget majd.

Szűz

_0001_szűz
Munkahelyeden jobban leterhelhetnek, mint azt gondolnád. Mindig tartsd az eszedben, hogy te is ember vagy, akinek a tűrőképessége véges. Ha úgy érzed, hogy nem bírsz több feladatot ellátni, akkor kérj egy kis pihenőt, mert az összecsapott munkáknak a főnököd nem örülne.

Mérleg

_0006_merleg
Egy új lehetőség érkezik majd az életedbe. Ha megragadod még idejében, akkor képes leszel akár az anyagi helyzetedet is helyrehozni. Sikerülhet végre zöld ágra jutni, és a tartozásaid kifizetésére is megoldást találhatsz. Ne hezitálj, inkább cselekedj!

Skorpió

_0004_skorpio
Hiába a reggeli kávé, ma úgy fogod érezni magad, mint egy zombi. Energiád szinte egyenlő lesz a nullával, és a rád bízott feladatokat sem fogod tudni teljesíteni úgy, ahogyan azt kellene. Számodra a hétvége már most el fog kezdődni. Ahogy meglátsz egy ágyat, azonnal beleborulsz majd.

Nyilas

_0009_nyilas
Két bal lábbal keltél fel. Legalábbis így érezheted majd az egész nap során, ugyanis bármibe is kezdesz, az biztos nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Elképzelhető, hogy a nagy feszültség során elejtesz pár poharat, vagy tányért. Próbáld megőrizni a nyugalmadat!

Bak

_0000_bak
A szerelem körül forog majd az egész napod. Minden pillanatban azon gondolkozol majd, hogy párod éppen mit csinálhat. Ahelyett, hogy a másik feled gondolatait fürkésznéd, jobban teszed, ha munkádra ügyelsz. Munkáltatóid nem értékelik az álmodozásaidat.

Vízöntő

_0007_vizonto
Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleeshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

Halak

_0003_halak
Tegyél pontot a nem működő dolgok végére. Sajnos rengeteg energiát pazarolsz el olyan dolgokra, amik egyszerűen feleslegesek az életedben. Próbáld meg kívülállóként végignézni a mindennapjaidat, és ha látsz felesleges tényezőket, minél előbb szüntesd meg azokat.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások