Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 24.

2014/11/24

A mai nap meglepetéseket tartogat az Oroszlánok számára a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A bánat ma messze elkerül és csak az örömöt fogod megélni. Végre lesz egy olyan nap, amikor csak mosoly lesz az arcodon. Ez köszönhető annak is, hogy abból a nagy hajtásból, amiben pár napja vagy, ha kicsit is ugyan, de ki tudsz szakadni és pihenni is tudsz.

Bika

_0010_bika
Ezt a napot pároddal együtt, egy kicsit elzárva a külvilágtól fogod tölteni. Ezzel nincs is semmi gond, sőt már szükségetek is volt a közös magányra. A hétköznapok rohanása közben olykor elfelejtetek egymással foglalkozni. Ma mindenre lesz időtök.

Ikrek

_0005_ikrek
Nyisd fel végre a szemed, és vedd észre, hogy milyen lehetőségek állnak előtted. Neked csak választani kell a bőségből és döntened, hogy melyikkel szeretnéd sikerre vinni az életedet. A jó ötleteket meg kell valósítanod!

Rák

_0002_rák
A szerelemben fogsz ma menedéket találni. Párod viselkedésével mindig megnyugtat – főleg, ha egy zűrös munkahelyi nap után végre hazaérsz, és van kihez bújni. Viszonozd azt a szeretet és mérhetetlen nyugalmat, amit ilyenkor áraszt feléd.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai napon nagy szerencse fog érni! Azon túl, hogy végre lesz időd magadra is, amikor olyan dolgokat tudsz végre csinálni, amik valóban feltöltenek és pihentetnek, még váratlan örömökben is lesz részed. A mai nap meglepetéseket tartogat számodra.

Szűz

_0001_szűz
Váratlan események és egy igazán pörgős nap elé nézel. Olyan dolgok is megtörténhetnek, amire egyáltalán nem számítottál. Sőt, ha van előre leszervezett programod, akkor legyél kész arra, hogy bármikor újratervezz, mert a mai nap számodra a meglepetések napja lesz.

Mérleg

_0006_merleg
Végezd munkádat teljes erőből! Ha munkáltatód, vagy munkatársaid úgy látják, hogy nem megfelelően végzed a munkádat, akkor különböző szankciókra kell számítanod. Jobban teszed, ha megelőzöd a bajt.

Skorpió

_0004_skorpio
Mindig az a jó szíved visz tévútra. Sajnos ma is beleesel ebbe a hibába, pedig könnyen elkerülhetnéd. Néha, főleg üzleti ügyekben, jobban teszed, ha a szíved helyett az eszedre hallgatsz. Lehet, hogy jobb tanácsadó az anyagiak terén.

Nyilas

_0009_nyilas
Számodra ez a nap koránt sem lesz annyira szórakoztató, mint másoknak. A régmúltban szerzett lelki sebeid újra felszínre törhetnek, és az egész napod egy nagy érzelmi hullámvasút lesz. Hol a maximumon, hol a legmélyebb pontokon leszel. Kitartás!

Bak

_0000_bak
Több olyan ember is van a környezetedben, akik a szemedbe nagyon jónak mutatják magukat, ám a hátad mögött nagyon jól irányítják a szálakat. Próbáld meg észrevenni, hogy kik ezek az emberek, és távolodj el tőlük, amennyire csak lehet.

Vízöntő

_0007_vizonto
Rengeteg élménnyel és emlékkel fogsz gyarapodni a hét elején. Egy igazi mozgalmas nap elé nézel, amikor egy percet sem fogsz unatkozni. Barátaiddal és családoddal különböző programokon vehettek részt, ahol végre felszabadult tudsz lenni.

Halak

_0003_halak
Egy utolsó lehetőség mindenkinek jár. Könnyen csalódhatsz a mai napon egy barátodban, barátnődben, vagy konkrétan a szerelmedben. Mielőtt megszakítanál minden kapcsolatot, beszélgessetek és adj egy utolsó lehetőséget!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások