Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

December 1.

2014/12/01

A csillagok azt tanácsolják a Halak jegy szülötteinek, fordítsanak több időt önmagukra. De vajon mi vár ma a többiekre?

Kos

_0011_kos
A szerelmi életedben ma minden megtörténhet. Kezdve a legnagyobb gondoktól egészen a legjobb pillanatokig minden lesz majd, mint a bazárban. Fontos, hogy a mai napon történteket hamar elfelejtsd majd, hiszen a bántó, esetleg már olykor sértő mondatok mögött nincs valóság, csak hirtelen felindulás.

Bika

_0010_bika
A pároddal való viszonyod ma nagyon jól alakulhat. Az elmúlt időszakban szinte nem telt úgy el nap, hogy ne vitatkoztatok volna valamin. Ma végre tűzszünet lesz, mindenki leteszi a fegyvert és nyugodt körülmények között, békében zajlik minden. Élvezd ki a mai napot és készülj fel egy kisebb meglepetésre.

Ikrek

_0005_ikrek
A csillagállás stimulálja munkavégzésedet. Korán be tudod így fejezni a feladataidat. Este keresd fel barátaidat, hívd el őket sportolni. Egy kis mozgás neked sem árt, közösen pedig még élvezni is fogjátok! Hódoljatok együtt a hobbitoknak!

Rák

_0002_rák
Az otthonoddal kapcsolatos ügyeid lesznek a mai napon dominánsak. Igyekszel ugyan két legyet ütni egy csapásra, de sajnos nem fog menni. A magánéletedet és üzleti ügyeidet nem szerencsés egybekapcsolni.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Már a reggeli óráktól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő két napból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne számíts túl sok jóra főnöködtől.

Szűz

_0001_szűz
Barátoddal vagy barátnőddel való esetleges fogadásod befolyásolhatja a napodat. Minden mozdulatodat egy bizonyos dolog vezetheti. Ne csak ezzel törődj, szánj időt a magánéletedre is, mert párod bánhatja az egészet!

Mérleg

_0006_merleg
Fókuszálj kötelességeidre, teljesítsd feladataidat időre és rendre! Figyelj a határidőre jobban, nehogy le maradj róluk! Végezd szorgalmasan és odafigyeléssel dolgaidat! Főnököd nem lesz hálátlan, ha látja az igyekezetet!

Skorpió

_0004_skorpio
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Nyilas

_0009_nyilas
Fontos munkával bíznak meg, aminek teljesítése ugyan kezdetben nehezen fog menni. Ne add fel, meg fogod tudni csinálni, ha szerzel hozzá egy kis lelki erőt! Képességeidnek csak most leszel igazán tudatában!

Bak

_0000_bak
A tegnapi nappal ellentétben, az együttműködés fog nálad dominálni. Akikkel veszekedtél, ma közösen kitűnő eredményt érhettek el. Mindezt csapatmunkátoknak köszönhetitek. Ne feledd, egységben az erő!

Vízöntő

_0007_vizonto
A szexuális túlfűtöttséged mindent elsöprő lesz, és még munkahelyeden dekkolsz, közben alig várod már, hogy végre hazaérj és eltölts pár kellemes órát a pároddal. Fontos, hogy félretedd a mohóságodat, és figyelj szerelmedre is, hogy ő mit szeretne. Ne csak te irányíts majd.

Halak

_0003_halak
Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak. Lélegezz fel!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások