Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

December 8.

2014/12/08

A Rák jegy szülötteinek kitűnő nap lehet a mai egy egészségesebb életvitel kezdéséhez a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Párkapcsolatodban előrelépés várható és végre beköltözik életedbe a rég látott harmónia. A mai napod kiegyensúlyozottan, viszonylag feszültségmentesen fog telni. Váratlan eseményekre nem kell számítanod és minden a számításaid szerint fog alakulni.

Bika

_0010_bika
Egy esetleges vita ellenére szépen fog alakulni a napod. Ha korábban egy összetűzésbe is keveredsz, ne engedd, hogy rányomja bélyegét az egész napodra. Az estéd a karriernek, a társasági életnek fog kedvezni. Menj el egy összejövetelre!

Ikrek

_0005_ikrek
A pénztárcádra és értékeidre ma fokozottabban figyelj, mint máskor. Ha mész valahova, akkor feltétlen ellenőrizd táskád tartalmát, hogy mindben benne van-e, amikor elmész adott helyszínről. Így megspórolhatsz egy adag idegeskedést.

Rák

_0002_rák
Kitűnő nap a mai egy egészségesebb életvitel kezdéséhez! Társadat, barátaidat is nyugodtan próbáld meg bevonni az életmódváltásba vagy diétába! Együtt sokkal könnyebb elérni célokat. Továbbá a szerelmed ma a tenyerén fog hordozni.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

Szűz

_0001_szűz
Egy olyan személy tehet ma neked keresztbe, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

Mérleg

_0006_merleg
Kerüld el a konfliktusokat barátaiddal, hiszen ők azok a személyek, akikre bármikor számíthatsz. Feleslegesen, apró dolgok miatt, ne rúgd velük össze a port. Próbálj meg felülkerekedni a kényes kérdéseken, könnyebb lesz így!

Skorpió

_0004_skorpio
Lelki problémákkal küzdhetsz majd ma, aminek okozója egy kellemetlen beszólás. Mielőtt egynapos depresszióba esel, jobban teszed, ha átgondolod, hogy nem értettél-e valamit félre. Elképzelhető, hogy a megjegyzést csak poén céljából tették, és nem akartak megbántani.

Nyilas

_0009_nyilas
Az érzelmeid és hiúságod vezethetik tetteidet, megnyilvánulásaidat. Ne feledkezz meg arról, hogy próbálj minden esetben diplomatikusan megnyilvánulni, és az esetleges állásfoglalásoknál ne mutasd ki, hogy érzelmileg ez mennyire visel meg téged.

Bak

_0000_bak
Legyél óvatos és elővigyázatos! Számos veszély és baleset leselkedik ma rád, de egy kis odafigyeléssel mindez elkerülhető. A szerelmi életedre fektess nagyobb hangsúlyt, ugyanis az elmúlt időben a munkád miatt nagyon keveset foglalkoztál a magánéleteddel.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ne hallgasd meg a pletykákat! Te is bármikor egy szaftos szóbeszéd tárgyává válhatsz, így óvakodj attól, hogy másokról hasonló jókat terjessz. Próbáld a körülötted zajló eseményekre ma nem odafigyelni, inkább fókuszálj a munkára!

Halak

_0003_halak
Hamar lehangolt leszel, ahogy valami nem úgy sikerül, mint azt várod. Fontos viszont tudnod, hogy te is ember vagy, így nyugodtan hibázhatsz. A hibákból pedig tanulnod kell, hogy a későbbiekben ilyen szamárhibát ne véts. Hagyd a bánkódást, és szedd össze magad!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások