Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Január 5.

2015/01/05

A Vízöntők kapcsolata egy magasabb szintre fog lépni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A mai nap tökéletes arra, hogy megtaláld életed párját, vagy, hogy újraéleszd egy korábbi kapcsolatodat. Bármelyik úton is indulsz el, hátra kell hagynod az önző énedet és mások érdekeit is figyelembe kell venned döntéseid meghozatalánál!

Bika

_0010_bika
Véget ér egy időszak az életedben. Le kell zárnod a múltat és végre élni a jelenben. Hagyd magad mögött az aggodalmaskodást és a félelmeket, amik valójában csak gyengítenek. Ha elkezdesz a jelenben élni, olyan csodákban lesz részed, mint még soha.

Ikrek

_0005_ikrek
Itt az idő, hogy szertefoszlasd az összes aggodalmadat, ami az anyagi helyzeteddel kapcsolatban támadt eddig. Végre kifogod az aranyhalat a lehetőségek tengeréből! Vigyázz! Nehogy elússzon a szerencséd, időben ragadd meg a lehetőségeket!

Rák

_0002_rák
Csak az anyagi dolgokra összpontosítasz, és teljesen elfeledkezel ez idő alatt a párkapcsolatodról. Magánéletedre ugyanannyi energiát és figyelmet kellene fordítanod, mint a pénzügyeidre. Ne csodálkozz, ha párod ma nem lesz annyira megértő.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai napodba még egy porszem sem fog kerülni. Minden az elvárásaid és terveid szerint fog alakulni. Örömből, elégedettségből nem lesz hiány, ám ne felejts el a sikereidért hálát adni! A párodtól rengeteg szeretetet kapsz majd.

Szűz

_0001_szűz
Könnyen érezheted ma úgy, hogy becsaptak, vagy egy átverés áldozata lettél. Téged nagyon egyszerű megvezetni, mert jóhiszemű vagy és szinte sosem nézel a színfalak mögé. Pedig ott van a lényeg, és ott bújik meg az ördög is!

Mérleg

_0006_merleg
Legyél megértő és türelmes, amikor egy probléma felüti a fejét az életedben. Sőt, ne problémaként tekints rá, hanem kihívásként. Ezen kívül ne feledkezz meg barátaidról sem, hiszen az utóbbi időben nagyon kevés időt tudtál rájuk szánni. Ma pótolhatod!

Skorpió

_0004_skorpio
Egy váratlan esemény miatt azonnal kell majd döntened, egy téged és családodat érintő kérdésben. Gondold át a dolgokat körültekintően, és csak utána mond ki a válaszodat. Időd lesz mérlegelni, úgyhogy ne aggódj a határidő miatt.

Nyilas

_0009_nyilas
Ma egy komolyabb döntést kell meghoznod, aminél nem szabad elhamarkodottan és meggondolatlanul választ adnod. Ez a lépés egy jó ideig meghatározza majd a jövődet, így végezz előtte egy kis kutatást, hogy ne érjen meglepetés!

Bak

_0000_bak
Amikor ma az utcán sétálsz, ne menj el úgy hajléktalan mellett, hogy nem segítettél neki legalább ötven forinttal. Vedd elő az adakozó énedet, és lásd egy picit az ő szemszögükből a világot! Tedd ma fő erényeddé a megértést és empátiát!

Vízöntő

_0007_vizonto
A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok: merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

Halak

_0003_halak
Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ragadd magadhoz kedvenc könyvedet is kuporodj a hálószoba egyik sarkába egy bögre forró teával!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások