Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Január 19.

2015/01/19

Legyél óvatos és elővigyázatos a mai nap során! – ezt üzenik a csillagok a Bak jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?


Kos

_0011_kos
Kellemetlen helyzete minden embernek van, így neked is. Viszont a múlton már hiába aggódsz, változtatni azon nem tudsz. Kénytelen vagy ebbe beletörődni, de tedd félre az aggodalmaskodást, és indulj tiszta lappal tovább!

Bika

_0010_bika
A tegnapi események ellenére ma jó kedvvel fogsz ébredni. Élvezni fogod a szép időt! Menj el családoddal egyet kirándulni, vagy csak sétáljatok egy nagyot! A lényeg, hogy töltsetek együtt minél több értékes percet!

Ikrek

_0005_ikrek
Elképzelhető, hogy közönség elé kell állnod, hogy előadást, beszédet tarts. Győzd le a lámpalázadat és mutasd meg, hogy igenis, képes vagy ezt is maximálisan csinálni! Kerekedj felül félelmeiden és teljesítményeddel mindenki elégedett lesz.

Rák

_0002_rák
Meg kell állnod a saját lábadon végre! Nem támaszkodhatsz állandóan a szüleidre, ne őket találd meg, ha gondod van! Legyél végre felnőtt és viselkedj is ennek megfelelően! A gyerekes játékok most nem célra vezetőek.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Oszd be idődet megfelelően, így végre rendesen el tudod majd látni minden feladatodat. Hajlamos vagy arra, hogy átess a ló túlsó oldalára, túlságosan elkényelmesedj. Ekkor következik be az a baj, hogy az idő hirtelen tova száll.

Szűz

_0001_szűz
A mindennapi rutinodat ma sem hagyhatod el. A munkahelyeden a konfliktusok messze elkerülnek majd, míg a szerencse annál közelebb kerül hozzád. Az este során szomszédod átcsengethet, ám ha nem akarsz hajnalig fent lenni, ne elegyedj szóba vele.

Mérleg

_0006_merleg
A kezdeti nehézségeket hamar le fogod tudni gyűrni. Új munkahelyedre könnyen beilleszkedhetsz, amennyiben ma kezded az első napodat. Egy viszont biztos: a mai napod csak a munkáról és a kő kemény erőfeszítésekről fog szólni.

Skorpió

_0004_skorpio
Munkahelyeden furcsa légkör uralkodik most. Próbálsz humoros lenni, de egyben komoly is. Nem tudod, hogy melyik kommunikációs formát alkalmazd ahhoz, hogy ne legyen semmi hátrányod a mai napból. Csak add önmagadat!

Nyilas

_0009_nyilas
Az öltözködés terén egy kicsit összezavarodott lehetsz. Gondold végig a mai napodat, vedd sorra, hogy milyen helyzetekbe kerülsz majd és ehhez megfelelően öltözz fel. Ne legyél gyerekes, hogy egy különleges alkalomra elmész tornacipőben!

Bak

_0000_bak
Legyél óvatos és elővigyázatos a mai nap során! Számos veszély és baleset leselkedik ma rád, amiket ugyan ki tudsz kerülni, de csak akkor, ha kellően átgondolsz mindent lépést és nem sietsz el semmit. Koncentrálj jobban a mai napon, mert gondolataid ezer fele lehetnek.

Vízöntő

_0007_vizonto
Új ember toppanhat az életedbe, olyan, akire nem is vártál! Ebből az új ismertségből még teljesen tisztázatlan, mi lesz pontosan. Lehet, hogy később szerelemre gyúl köztetek a láng, de még korai erről beszélni. A társasága viszont pozitívan hat rád már most!

Halak

_0003_halak
Hatalmas társasági rendezvényen vehetsz ma részt. Ennek eredménye számos rád szegeződő tekintet, akik ha jól végzed munkádat, bizony elismerőek is lesznek. Továbbá sportolj, étkezz egészségesen!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások