Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Január 26.

2015/01/26

A Bakok jobban teszik, ha lassítanak ma a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Jót tesz a szerelmednek az, ha néha kiszakadsz a megszokott kerékvágásból. Ha eddig mindig te készítetted a reggelit, akkor bírd rá párodat, hogy ma reggel ő készítse el a napindítót. A változatosság gyönyörködtet.

Bika

_0010_bika
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Ikrek

_0005_ikrek
Ne feszítsd túl a húrokat! Te sem szereted, ha játszanak az idegeiddel. Akkor miért tennéd pont te? Ugyan nem fogod észrevenni, de munkatársaidat és párodat a mai napon egyenesen az őrületbe fogod kergetni. Komoly vita nem várható emiatt.

Rák

_0002_rák
Nehezen fogod venni az akadályokat a munkahelyeden. Ha jön egy új kihívás, megijedsz, és mint egy strucc, inkább a homokba dugod a fejed. Fáradt, levert leszel, ami mögött egészségügyi gondok is meghúzódhatnak. Érdemes orvoshoz fordulni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ügyelj jobban az emberekre, barátaidra, legyél tapintatos a társasággal szemben, ami nap mint nap körül vesz téged. Ha így teszel, több embert képes leszel megdöbbenteni, és ne csodálkozz, ha elhagyja szájukat a „Te ilyen is tudsz lenni?” kérdés.

Szűz

_0001_szűz
A szeretetnek és harmóniának először benned kell megszületni ahhoz, hogy valakivel egy jól működő kapcsolatot alakíts ki. Kezdd el megtervezni a hétvégi programodat, ugyanis nagyon jót tenne számodra egy kétnapos pihenés.

Mérleg

_0006_merleg
Nagyon jó, tartalmas beszélgetésekben lesz ma részed. Olyan emberek társaságát fogod élvezni, akikkel hamar szót értesz és pár percben belül meg fogjátok találni a közös témátokat. Rég beszélgettél már egy igazán jót.

Skorpió

_0004_skorpio
A legstabilabb pont az életedben a párod, akivel minden problémát meg tudsz beszélni. Most viszont úgy érzed, hogy kicsit messze kerültetek egymástól. Valójában nincs ez így, és teljes mértékben ott van melletted, amikor csak tud!

Nyilas

_0009_nyilas
Sok mindennel megalkuszol a béke kedvéért, de ami jár neked, az jár. Ha tartoznak neked pénzzel, ne engedd, hogy csak úgy véget érjen a hercehurca. Az összeget jogosan követeled, hajtsd be rajtuk minél hamarabb!

Bak

_0000_bak
Lassíts és vegyél vissza egy picit abból a lendületből, ami benned van. Ha tanácsokat kapsz másoktól, akkor ne csak legyints rájuk, hanem szívleld meg ötleteiket, és próbáld meg beépíteni az életedbe. Mindegyik csak építő kritika lesz!

Vízöntő

_0007_vizonto
Ügyelj a pontosságra, idődet oszd be alaposan. Ha nem így teszel, az is elképzelhető, hogy elkésel munkahelyedről. Ennek természetesen komoly következményei lehetnek, amikkel nem biztos, hogy meg szeretnél ismerkedni.

Halak

_0003_halak
Ami az üzleti ügyeidet érinti, ma könnyen keveredhetsz vitába valakivel. Nem túl okos dolog ez tőled, hogy egy apró dologból nagy problémát csinálsz, de lássuk be, vannak az embernek nehéz napjai. A mai napod neked is ilyen lesz.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások