Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Szeptember 15.

2014/09/15

A csillagok arra biztatják a Szűz jegy szülötteit, hogy legyenek egy kicsit önzők. De vajon mit jósolnak többieknek?

Kos

_0011_kos
Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

Bika

_0010_bika
Türelemre és lelkierőre mindenféleképpen szükséged lesz ma. Egy kisebb baleset is történhet családon belül, ami miatt pánik törhet ki, főképp az idősebb családtagok körében. A te feladatod lesz a rokonok nyugtatása és a tyúkanyó szerep.

Ikrek

_0005_ikrek
Több oka is lesz annak, hogy magad alatt leszel. Nem, vagy nehezen fogod megtalálni önmagad. A helyedet egész nap keresni fogod, és úgy érzed, hogy sehol sem jó. A munkahelyed sem, de még az otthoni légkör sem lesz képes megnyugtatni.

Rák

_0002_rák
Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezd el megvalósítani lépésről lépésre!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Próbálj meg kimozdulni, kiszakadni a hétköznapok megszokott rutinjából. Utazz el egy kis időre, pihenj együtt pároddal és egyszerűen csak élvezd az életet. A rengeteg munka gyümölcsét arasd le és ne sajnálj magadra is költeni!

Szűz

_0001_szűz
Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

Mérleg

_0006_merleg
Egy nagyobb hibát véthetsz ma a magánéletedben. Ok nélkül támadhatsz neki párodnak, ami után óriási lelkiismeret-fordulásod lesz. Azt sem tudod majd, hogy mivel kompenzáld szerelmedet, de szinte mindent megtennél azért, hogy meg nem történtté tedd az eseményeket.

Skorpió

_0004_skorpio
Lassan járj, tovább élsz! Tartsd be a bölcs és örökérvényű mondást. Ha most kapkodsz, akkor semmire sem fogsz jutni, ellenben ha átgondolod az eseményeket és tudatosan cselekszel, akkor sikert sikerre fogsz halmozni.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy baráti viszonyod már nem olyan, mint régen volt. Szeretnéd, ha újra napi kapcsolatban lennétek és sikerülne kialakítani a régi, belsőséges viszonyt újra. Keresd fel az adott személyt, legyél vele őszinte, és sikerülhet nyélbe ütni célodat!

Bak

_0000_bak
Ha este szórakozni hívnak, akkor egy percig se gondolkozz a válaszon. Természetesen ne éjszakába nyúlóan bulizz, hanem inkább csak egy pubba, vagy klubba üljetek be, ahol egy-két ital társaságában megbeszélheted azt, amit a munka miatt nem tudtál.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni, ezért érdemes lesz odafigyelned az érkező lehetőségekre. Ne szalassz el egy alkalmat sem, a jobb anyagi helyzet megteremtésére. Amit ma elérhetsz, ne halaszd holnapra.

Halak

_0003_halak
Vesd le magadról azokat az álarcokat, amiket a hétköznapok során akarva vagy akaratlanul magadra vettél. Légy mindig önmagad, mert csak így érheted el vágyaidat, álmaidat. Ha most megjátszod magad, akkor ebből még bajod lehet.

Hozzászólások