Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Szeptember 22.

2014/09/22

A Bak jegy szülöttei nem lesznek önmaguk ma a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Rengeteg időt szán rád egy ismerősöd, mindig meghallgat, amikor szükséged van arra, hogy kibeszéld magadból a gondjaidat. Nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy ki az, aki igazából megbecsül téged! Az igazi barátaidra szánj több időt!

Bika

_0010_bika
A szerelem terén meglepetéseket hoz a mai nap. Az ellenkező nem egyik képviselője annyira felkavarja az állóvizet, hogy hirtelen akár bele is szerelmesedhetsz. De ahogy a rózsaszín köd eltűnik, úgy zökkensz majd vissza a valóságba.

Ikrek

_0005_ikrek
Ha másnak ment, neked miért ne menne – gondolod te. Sajnos emiatt olyan dolgokba is vághatod a fejszédet, amiket nem tudsz majd teljesíteni. Kerüld el a kudarcélményeket és inkább kétszer gondold meg, hogy mire mondasz igent!

Rák

_0002_rák
Egészségügyi állapotodban egy furcsa dolgot fogsz észrevenni. Ám mielőtt fellépnél az internetre, hogy kikeresd, mire utalnak a tüneteid, jobban teszed, ha orvoshoz fordulsz. Egy teljes kivizsgálás szükséges ahhoz, hogy megnyugodj.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Nehezen indul majd a reggel és legszívesebben egész nap az ágyban maradnál. Pontosan érzed, hogy energiára és feltöltődésre lenne szükséged. A munka után mindenféleképpen szánj magadra is időt! Pihenj, relaxálj, meditálj!

Szűz

_0001_szűz
A párkapcsolatodban végre egy komoly és velős beszélgetésben lesz részed. Nagyon rég beszéltél már ilyen őszintén pároddal. Itt lesz a lehetőség arra, hogy minden problémát vagy zavaró tényezőt megbeszélj vele, ami zavar.

Mérleg

_0006_merleg
Annak ellenére, hogy az időjárás egyre szeszélyesebb, továbbra is fontos, hogy időd egy részét a természetben töltsd. Járj el sétálni vagy kocogni a közeli erdőbe, parkba. Ezzel nem csak tested, hanem lelked is ápolni fogod.

Skorpió

_0004_skorpio
A rád bízott feladatokkal és munkáiddal gyorsan fogsz haladni. Ma minden úgy fog menni neked, mint a karikacsapás. Ha még estére marad energiád, akkor barátaiddal ülj be egy hangulatos helyre, így feltöltődhetsz újra energiával.

Nyilas

_0009_nyilas
Személyiségedhez tartozik az, hogy jóindulatú és kedves vagy az emberekkel. Hajlamos vagy arra, hogy mások érdekeit előrébb helyezd a sajátodnál. Próbáld meg ma mégis a saját akaratodat érvényesíteni anélkül, hogy bárkit is megbántanál!

Bak

_0000_bak
Nem leszel önmagad. Fásultnak, kedvetlennek, lustának érezheted magad. Hiába terveztél már el mindent mára, egy hirtelen jött, nem várt esemény mindent felborzol majd. A türelmes énedet már most érdemes előkészítened.

Vízöntő

_0007_vizonto
Az otthoni, magánéleti ügyeid most nem éppen rózsásak. Nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél. Azért, hogy gondolataidat eltereld erről a zavaros helyzetről, koncentrálj pontosan a munkahelyi feladataidra. Nyugi! Minden jóra fordul!

Halak

_0003_halak
A te életedben minden és mindenki hatással van a hangulatodra. A most zajló családi viták pedig egyenesen nyomot hagynak munkádon. Kollégáid hamar észre fogják venni, hogy valami nincs rendben. Legyél precízebb!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások