Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Október 6.

2014/10/06

A nap végére az Oroszlán jegy szülöttei egy baráttal kevesebbel számolhatnak majd a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatokba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

Bika

_0010_bika
Legyél sokkal toleránsabb embertársaiddal szemben, mint máskor. Ne kritizálj másokat! Attól, hogy valamiben különböznek tőled, még nem jelenti azt, hogy „rosszabb” emberek nálad. Az este során hamar térj nyugovóra!

Ikrek

_0005_ikrek
A szerencsecsillag ma melletted fog állni, így bármihez is nyúlsz, tuti sikerre fogod vinni. Ha szerencsejátékon szoktál játszani, akkor ma feltétlen érdemes kitöltened egy szelvényt, de ha munkahelyi döntésre vársz, biztos lehetsz a jó eredményben.

Rák

_0002_rák
Tölts minél több időt a természetben, az őskörnyezetben. A friss levegő pihentet, az zöld szín pedig ellazít. Pont erre a kettőre van szükséged, hogy a hétköznapok stresszét fel tudd oldani. Olvass, hallgass zenét!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Van egy barátod, akiről több olyan információt is tudsz, ami nálad igencsak kiveri a biztosítékot. Eddig hezitáltál, hogy mit is kezdj vele, de ma eljutsz arra a döntésre, hogy jobb minden kapcsolatot megszakítani vele. Egy baráttal kevesebb.

Szűz

_0001_szűz
Ma könnyen adhatod a fejed nagyobb dolgok vásárlására, ami ugyan közérzetednek és hangulatodnak nagyon jót fog tenni, ám pénztárcád teljesen üres lehet. Mielőtt vásárolsz, gondold át, hogy most megengedheted-e magadnak!

Mérleg

_0006_merleg
Bizonytalanságod és tanácstalanságod miatt könnyen befolyásolható leszel. De ezek ellenére, ne hallgass a külvilágra, ugyanis nem kapnál megfelelő tanácsokat. Elképzelhető, hogy helyzeteden csak rontana egy-két tipp felhasználása.

Skorpió

_0004_skorpio
Sok mindenre kell számítanod, nem lesz egy unalmas napod az biztos. Ennek következtében várhatóan az irányítás kicsúszik majd a kezed közül, nem tudsz mindenre kellő figyelmet fordítani. Próbáld meg összeszedni magad!

Nyilas

_0009_nyilas
Az egészséged a legfőbb kincsed az életben. Ne kockáztasd! Maradj az ágyban, ha úgy érzed, hogy valami nincs rendjén. A pénz igen fontos eszköz, de az egészséged még fontosabb. Tedd mérlegre a két dolgot!

Bak

_0000_bak
Gyengének és fáradtnak érezheted magad. Ez az érzés annak tudható be, hogy a lelki állapotod sem éppen annyira biztató. Tanácstalan és bizonytalan vagy. Egy-két olyan gond is felütheti a fejét, ami végképp padlóra küldhet.

Vízöntő

_0007_vizonto
Rohannak az órák, eltelik egy-két nap és nem jutsz előre semmit. Mostanában csak ezt tapasztalhatod. Eljött a leszámolás ideje. Hagyd egy kicsit a feladataidat, pihenj meg, és kezdj neki újult erővel!

Halak

_0003_halak
Elégedett, boldog és önfeledt leszel a mai napon. Boldogságodat semmi sem tudja majd beárnyékolni. Ezt az örömöt próbáld meg egész héten fenntartani, hogy sikeres és elismerésekben gazdag napokat élj meg!

Hozzászólások