Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Október 13.

2014/10/13

A csillagok állása pozitív hatással lesz a Halak pénzügyeire. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Könnyen kivívhatod főnököd elismerését, amennyiben anyait és apait is beleteszel a mai feladataidba. Koncentrálj 100%-osan a rád bízott munkáidra, és felettesed anyagiakban is honorálni fogja igyekezetedet.

Bika

_0010_bika
A zene jelentős szerepet fog kapni a mai napodon. Vásárold meg kedvenc albumodat, okozz magadnak egy kis örömet a szürke hétköznapok során! Hangulatodat, mint mindenkinek, neked is nagyban befolyásolja a muzsika.

Ikrek

_0005_ikrek
Ha még mindig reménykedsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor várnod kell! Tartsd fejben, hogy a türelem rózsát terem! Kitartásod meghozza majd a várva várt gyümölcsét. Az anyagi helyzeted jól alakul majd.

Rák

_0002_rák
A munkáid és feladataid dominálnak a nap folyamán. Igyekezz mindennel végezni határidőre még a délután folyamán. Így később frissen nézel az új kihívások elébe. Annál rosszabb nincs, mikor hazaviszed a munkát.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

Szűz

_0001_szűz
A szokásosnál több befolyást és felelősséget ruházott rád a főnököd. Ennek a pozitív és negatív oldalát is meg fogod tapasztalni. Egyes kollégáid ellened fordulhatnak, míg mások a bizalmukba fogadnak majd.

Mérleg

_0006_merleg
Közeli ismerősöd irigykedhet rád. Előbb vagy utóbb, de kibújik a szög a zsákból. Te is megbizonyosodhatsz majd a személy rosszindulatúságáról. A csalódás szinte elkerülhetetlen, és megfogalmazódik majd benned a kérdés: pont ő?

Skorpió

_0004_skorpio
Zárt ajtókon kopogtatsz a mai napon. Készülj fel a visszautasításra, a sikertelenségre. Sajnos nem minden az elvárásaid szerint fog alakulni. Próbálkozások sorozata helyett inkább gondold át jelenedet, és tervezd el a jövődet.

Nyilas

_0009_nyilas
Végezz nagytakarítást az otthonodban! Ha nehéz szívvel is, de válj meg régiségeidtől, amiket már semmire sem használsz, csak a port fogják. Sokkal kényelmesebben fogod magad érezni, ha egy letisztult otthonba térsz haza.

Bak

_0000_bak
Ebben az időben egyszerűen ki fogsz virágozni. Világos, tiszta környezeted pozitívan befolyásolja majd a hangulatodat. Esetleges betegségeidből is hamarosan kilábalsz. Igyál sok folyadékot és citromos teát!

Vízöntő

_0007_vizonto
Ma végre megkaphatod azokat a leveleket, amelyeket már rég vársz. Ezekben érdekes hírekhez juthatsz. Reménnyel töltenek meg az elolvasott sorok. Boldogan és energikusan fogsz a jövőbe nézni! Hajrá!

Halak

_0003_halak
A csillagok állása pozitív hatással lesz a pénzügyekre. Befektetéseidet, kifizetéseidet ajánlatos a mai nap folyamán lebonyolítani. Fáradozásod hamar kifizetődik majd. Az egyik legfontosabb erényed ma a türelem legyen!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások