Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

49. hét

2014/12/01

Legyél kitartó és hűséges – ez a csillagok üzenete az Ikrek jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos

Zárkózottabb, zordabb éned kerül terítékre a héten. Barátaid joggal kérdezhetik majd, hogy hova lett a mindig mosolygós és nyitott személyiséged. Az igazság az, hogy a túl sok munka miatt szinte a nullával egyenlő a magadra fordított idő mennyisége. Próbálj meg ezen változtatni, és törődni magaddal, máskülönben rajtad marad a szürke álarc.

Kedves Bika!

_0010_bika

Nagyon sokat dolgozol, és ez már olykor meglátszik az egészségügyi állapotodon is. A hajszolás, a nagyon feszített munkatempó felőrli az összes energiádat, nem beszélve arról, hogy egyre nehezebb beosztani az idődet a párkapcsolat és a munka egyensúlyában. Most egy picit tedd félre a munkát, és a párkapcsolatot is, hogy legyen időd saját magadra.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Legyél kitartó és hűséges – ez a hétre a csillagok üzenete. Rengeteget szomorkodsz, mert úgy érzed, hogy környezeted elhanyagol téged. Barátaid már nem annyira foglalkoznak lelki állapotoddal, mint ahogyan azt korábban tették. Szó sincs arról, hogy megfeledkeznének rólad, csupán nekik is van saját életük és azt élik. Te is kezdj el végre valóban élni!

Kedves Rák!

_0002_rák

A szerelmi életedben olyan váratlan események következnek majd be, amire nem vagy felkészülve. Ez a váratlan szituáció különböző vitákat indíthat el, amik további bonyodalmakat okozhatnak. Legyél megértőbb most, és próbáld elviselni, elfogadni a változásokat. Ha ellenállsz, akkor a párkapcsolatod akár véget is érhet.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

El fogsz zárkózni a világ elől, pontosan azért, mert szükséged van egy kis magányra. Ezzel semmi gond nincs, viszont tudnod kell, hogy hol a határ. Vigyázz, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára, azaz nehogy depresszióba ess. A baráti meghívásokra ne mondj nemet, inkább mozdulj ki egyszer-kétszer és érezd jól magad, akármennyire is fáj most a szíved.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Ne érdekeljen mások véleménye, csak is az, hogy mit szeretnél elérni: mi a célod? Rengeteg támadást és ellenérvet, beszólást kaphatsz környezetedtől azzal kapcsolatban, hogy az az út, amelyen jársz, valóban tényleg kedvező-e illetve járható-e. Ne érdekeljen mások véleménye, csak is a szívedre és az eszedre hallgass, de ne engedj beleszólást az életedbe.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Lelkiekben most egy kicsit visszafogott leszel és az életszemléleted sem lesz annyira rózsás és pozitív. Előfordulhat az is, hogy kicsit depresszióba esel, amely nem feltétlen baj, de tudnod kell időben abbahagynod a befelé fordulást. Hosszabb, huzamosabb ideig ne vonulj el a világ zajától, mert könnyen elfordulhatnak tőled a barátaid.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok, merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

A mindennapjaid fontos mozgatórugója a pénz, amiből a következő pár napban biztos, hogy nem lesz hiány. Ám, ahogy a számlák gyűlnek, úgy fogy majd a kontódról a pénz. Ha ki akarsz törni a nélkülözés és a folyamatos aggodalmaskodás mókuskerekéből, akkor hallgass a megérzéseidre és ötleteidre, mert most használható megoldásokat találhatsz ki.

Kedves Bak!

_0000_bak

Ha a problémák miatt már sokszor úgy érzed, hogy inkább strucc módjára a homokba dugod a fejed, akkor van egy rossz hírem. Attól a gondok ugyanúgy ott maradnak és tovább nyomják a válladat. Inkább nézz szembe a nehézségekkel, mert most segítség érkezhet, amivel ha élsz, akkor képes leszel egyenesbe hozni a kicsit kisiklott életedet.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Ha elbizonytalanodsz, ha nem tudod, hogy merre tovább, vagy hogyan kezdj bele az egyik vágyad megvalósításába, vagy bármiben tanácsra van szükséged, akkor ne félj segítséget hívni! Merd kikérni akár egy tanácsadó, akár a barátaid véleményét az életeddel kapcsolatban. Biztos, hogy lesznek építőjellegű információk, amiket megfogadva még jobban tudsz minden területen teljesíteni.

Kedves Halak!

_0003_halak

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszen eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakban az életedben. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások