Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

52. hét

2014/12/22

Egy nyugodt, békés hét vár a Skorpiókra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kedves Kos!

_0011_kos
Nehezen ugyan, de rászánod magad arra, hogy az ajándékokat még az utolsó pillanatban beszerezd. Ne járd feleslegesen, hosszú órákon keresztül a különböző szupermarketeket, ahol nem találnál olyan ajándékot, amilyet szeretnél, helyette készíts valami egyedit, így garantált a siker. A párkapcsolatodban csak jóra számíts, a rossz most elkerül.

Kedves Bika!

_0010_bika
A pénzügyi helyzeted jobban fog alakulni, mint ahogy azt korábban gondoltad volna. Szerencsére a hónap elejére nem lesz annyira üres, és egy-két olyan dolgot is tudsz majd vásárolni, amiről korábban azt gondoltad, hogy nem fog összejönni. A szeretet ünnepén ne csak barátaidat, családtagjaidat, hanem magad is lepd meg valamivel.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek
A párkapcsolatodban az a legnagyobb gond, hogy sokszor nem hallod meg, hogy mit mond a másik. Egyszerűen elbeszéltek egymás mellett, sőt olykor a legkisebb problémából óriásit csinálsz. A szeretet ünnepén próbáld meg ezt a negatív tulajdonságodat levetni és odafigyelni párodra, a kedvében járni, hogy ez a karácsony felejthetetlen legyen.

Kedves Rák!

_0002_rák
Tölts minél több időt a családoddal. Be kell látni, hogy az elmúlt időszak hajtása miatt nagyon kevés energiád maradt, sőt magaddal is nagyon keveset tudtál igazán foglalkozni. Itt az idő, hogy végre feltöltődj és leginkább a családod lesz ebben segítségedre. Látogasd meg szeretteidet, beszélgess velük és meríts erőt az együtt töltött percekből.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan
A kezdet a legnehezebb – mondják az okosok. Valószínűleg tényleg így van, ha csak azt vesszük alapul, hogy nagyon nehezen szokod meg azt a szabadságot, hogy igazából most kell dolgoznod. Van időd hátradőlni a fotelben, pihenni és azt tenni, amihez kedved van. Vigyázz arra, hogy ezt a szabadságot a lehető legjobban, hasznosan használd ki.

Kedves Szűz!

_0001_szűz
A családi vacsorának lehet, hogy éppen te fogsz helyet adni. Ha nem is nálad van megbeszélve a szent esti közös étkezés, akkor is jobban jársz, ha felkészülsz, mert nagy az esély arra, hogy a család egyszerre fusson össze nálad a karácsonyi ünnepek alatt. Most is igaz a bölcs mondás: jobb félni, mint megijedni. Ne az utolsó pillanatban kapkodj.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg
Nem bírod ki, hogy az ünnepek alatt ne dolgozz, ezért most is a feladataid ellátásával leszel elfoglalva. Hiába kéri a családod, a szeretteid, a barátaid, hogy rájuk is szánj időt, sok esetben még most is a munka lesz a fontosabb. Ezen próbálj most változtatni, hiszen a pihenés legyen neked is pihenés, ne pedig munka, hisz a jóból is megárt a sok.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio
Nagyon sokat idegeskedsz az ünnepek miatt, pedig nagy félnivalód nincsen. Úgy érzed, hogy viták és feszültség lesz a béke és nyugalom helyett, de szerencsére nem így lesz. Itt az idő megnyugodni, mert minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. A családodban nem lesznek tányértöréssel összekötött dührohamok. Egy nyugodt, békés hét vár rád.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas
Mindent szeretnél kézben tartani, így a karácsonyi bevásárlást, programokat is. Viszont szembesülnöd kell azzal, hogy ez szinte lehetetlen. Legyél lazább az ünnepek alatt, mert ha végig feszengsz, akkor nem fogod tudni élvezni a pihenést. A magánéletedben pozitív változás várható, a köztetek lévő szeretet pedig még nagyobb lesz.

Kedves Bak!

_0000_bak
Itt az idő, hogy végre foglalkozz magaddal. A nagy sürgés-forgásban teljesen elfeledkeztél magadról. Most dőlj hátra a karosszékben, tedd fel a lábaidat egy puffra, takarózz be, forró tea a kézbe, egy jó könyv és pihenj! Nem tesz jót sem az egészségügyi állapotodnak, sem a lelkiállapotodnak az, ha túlhajszolod magad. Próbálj meg kicsit kikapcsolni.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto
A szerelemben az ember elveszti az eszét – ha talán nem is a szerelem miatt, de egy biztos: te is elveszted az eszedet. Próbáld meg megőrizni a nyugalmadat a legváratlanabb szituációkban is, és nem kiakadni ha a bejgli nem sül meg időben, vagy a mézeskalács kicsit elszenesedik, mert elfelejtetted kivenni időben a sütőből.

Kedves Halak!

_0003_halak
A pénzügyeiden fogsz rágódni – még az ünnepek alatt is, igen. Hiába kellene most a családodra figyelned és picit megpihenni, sajnos nem tudsz, mert azon kattog az agyad, hogy Szilveszter után miből fizeted ki a számlákat. Most legyél egy kicsit optimistább és hagyd magad mögött az aggódást és élvezd azt, amid van!

 AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások