Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

46. hét

2014/11/10

A Vízöntők kínos szituációkba keveredhetnek a héten a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos

Ha állásinterjú előtt állsz, bizonyára tudod, hogy mennyire fontos az első benyomás, hogy mi az, ami lejön elsőként az adott személyről, amikor meglátják. Ezen a héten sorra ilyen esetekbe, helyzetekbe fogsz belekerülni. Legyél mindig tisztában a korlátaiddal, ne akarj olyan feladatokat magadra vállalni, amelyeket nem tudnál teljesíteni.

Kedves Bika!

_0010_bika

Ne dühöngj, és ne akarj mindent egyszerre, főképp, ha az a magánéleteddel függ össze. Ami történt az már a múlt, de ami történni fog az még a jövő. A jövődön még tudsz alakítani, de ehhez rád és az akaraterődre van szükséged. Ha szeretnéd, hogy magánéletedben több pozitív esemény legyen, akkor nem kell mást tenned, mint viszont szeretni párodat!

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Szerelmi életedben egy kicsit céltudatosabb, határozottabb hozzáállásra van szükség. Most komolyabb, akár a jövőtöket nagyban befolyásoló döntést kell meghoznod. Amennyiben bármilyen hibát érzel és úgy gondolod, hogy nem érdemes többet szenvedned, kitartanod a párkapcsolatodban, akkor hozd meg a megfelelő döntést és lépj tovább!

Kedves Rák!

_0002_rák

A meglepetés hete jön el számodra, ugyanis olyan eseményekben lesz részed, mint még sosem. Előfordulhat az is, hogy munkahelyeden előléptetnek, vagy kiemelnek minőségi munkád miatt. Ez az egódnak jót fog tenni, ám fontos tudni, hogy minden csoda három napig tart. Ne nagyon szállj el magadtól, mert kollégáid nem nézik majd jó szemmel.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Eljött az idő, hogy visszanézd és kívülállóként vizsgálod az életed. Vannak olyan területek, amelyeken a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt elvárod és szeretnéd. Itt az ideje ezeken változtatnod. Állj a sarkadra és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a már régóta dédelgetett vágyaid valóra váljanak. Ehhez energiára és kitartásra lesz szükséged.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

A héten olyan váratlan eseményekben lehet részed, amikre nem is gondolnál. Szerencsére minden helyzetből ki tudod hozni majd a maximumot és egy percig sem agyalsz majd a megoldásokon. Minden zsigerből jön majd, mintha már előre láttad volna a hét nehézségeit. A magánéletedben pozitív változás várható.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Ajándék, meglepetés állhat a házhoz, amely lehet konkrét ajándék is, de szimbolikusan is értheted. Mindenféleképpen egy idősebb hölgy családtagodtól fogod kapni ezt a segítséget, akinek majd köszönd meg és legyél hálás érte. A segítség ugyan rövidtávra szól majd, de jól felhasználva meglapozhatod a jövődet, biztonságot teremthetsz.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Titokzatosság vesz téged körül, amit érzel is valójában. Valami lesz, valaminek történnie kell – de minek? Ezen a kérdésen töröd szinte napi 24 órában a fejedet, s nem jutsz előre, egyről a kettőre. Vegyél vissza az aggódásból és az idegeskedésből, mert csak saját magadnak okozol ezáltal gondot. Ne akard, hogy egészséged megromoljon, hogy az idegeid tönkremenjenek.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

A szerelem miatt egyre többet aggódsz, főképp amiatt, hogy nem tudod, miért jársz el egyre többször otthonról. Igaz, mindig azt mondod, hogy a baráti társaságoddal töltöd felesleges idődet, ám ez nem mindig igaz. Lehet, hogy kapcsolatodban nem ketten vagytok csak, hanem hárman. Ezt minél előbb ki kellene derítened, mert kapcsolatotok múlhat rajta.

Kedves Bak!

_0000_bak

Energiádon felül is vállalsz munkákat, hiszen szükséged van a pénzre. Rengeteg olyan „hely” van az életedben, ahova pénz kell, és éppen ezért vállalsz el több munkát. Sokszor lesz rá precedens, hogy este érkezel haza munkahelyedről, vagy éppen már reggel ötkor munkába állsz. Meg fogod tapasztalni a végleteket. Tanulási folyamaton mész keresztül, amiből le kell vonnod a következtetéseket is.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Kellemetlen helyzetekbe, kínos szituációkba keveredhetsz a héten, amit leginkább a pletykás énednek köszönhetsz majd. Próbáld meg visszafogni magad és mindig előbb gondolkodni, mintsem a szádat jártatni. Ha mégis fordítva történnek a dolgok, akkor legyél előzékeny, és kérj elnézését, beszéld meg az érintettekkel a szituációt.

Kedves Halak!

_0003_halak

Igaz csillagjegyed szerint egy hirtelen haragú és cselekvő személy vagy, de eljött annak az ideje, hogy ebből kicsit visszavegyél. Megfontoltan és jól átgondoltan kell megtenned minden lépésedet. Ezen a héten elég lesz egy elhamarkodott cselekedet, és szinte minden összedől az életedben. A híres mondás, még most is érvényes: lassan járj, tovább érsz!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások