Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Október 18. és 19.

2014/10/18

A Rák jegy szülöttei végre zöld ágra vergődhetnek anyagilag a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Figyelj oda magadra, lelked és tested üzeneteire! Ne merítsd ki teljesen az energiáidat, tartogass egy picit a jövő hétre is. A hétvége inkább szóljon a feltöltődésről, mintsem a fáradozásokról. Ha lengén öltözve mész utcára, könnyen megbetegedhetsz.

Bika

_0010_bika
Ez a hétvége remek alkalom arra, hogy minden függőben lévő ügyedet megoldd. A problémákra most tudsz igazi megoldást találni. Fontos! Járj nyitott szemmel, máskülönben egyszerűen elmész a lehetőségek mellett.

Ikrek

_0005_ikrek
Egy igazán mozgalmas hétvége elé nézel. Szinte semmit sem fogsz unatkozni majd, minden pillanatban lesz valami újdonság. Érdemes már most felkötnöd a nadrágot, és csak reménykedni abban, hogy bírod majd a tempót!

Rák

_0002_rák
Pihenni nem igazán lesz kedved, sőt időd sem! Szervezz olyan feladatokat, programokat erre a két napra, ami koncentrációt és figyelmet igényel tőled. Plusz pénzre is tudsz így szert tenni, sőt anyagi helyzeted végre zöld ágra juthat!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a hétvégén, amire nem is számítottál. Tény, hogy azt mondják, hogy a hamar munka ritkán jó, de sok pénzt, most valóban kevés munkával tudsz majd szakítani.

Szűz

_0001_szűz
Ezen a hétvégén minden az érzelmekről és szexualitásról fog neked szólni. Előveszed majd a csábító énedet, és minden percét ennek a két napnak pároddal szeretnéd majd tölteni. Nincs is ezzel semmi gond, ám ne ess túlzásokba!

Mérleg

_0006_merleg
Ebbe a két napra rengeteg programod van már most, és elképzelhető, hogy újabb kihívásokkal kell szembenézned. Ne riadj meg az új dolgoktól, inkább kezdj velük ismerkedni és bővítsd a tapasztalataid tárházát!

Skorpió

_0004_skorpio
Egyszer fent, egyszer lent. Ez lesz jellemző az érzelmi állapotodra. Mondd ki azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, és próbáld meg pároddal minél hamarabb letisztázni a ködös szituációkat. Rend a lelke mindennek!

Nyilas

_0009_nyilas
Légy nyitott és befogadó az új dolgokra. Ne zárkózz el egy új lehetőség érkezésétől, inkább állj érdeklődően hozzá. Továbbá ez a hétvége az őszinteség hétvégéjeként is értelmezhető, így a ködös kommunikációt próbáld mellőzni!

Bak

_0000_bak
Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor ezen a hétvégén arra kell törekedned, hogy minden lényeges pontot átbeszéljetek. Ha vannak dolgok, amik zavarnak, próbáld meg tudtára hozni és tenni azért, hogy ezek megszűnjenek.

Vízöntő

_0007_vizonto
A következő két napban rendkívül érzékeny leszel. Ne csodálkozz, ha egy-egy ironikus megjegyzés miatt máris a százas zsebkendőt szorongatod majd és törölgeted könnyeidet az arcodról. Próbálj meg erősebb lenni!

Halak

_0003_halak
Ez a hétvége nem a te hétvégéd lesz! Nagyon könnyen kihasználhatnak, becsaphatnak. Az ok a jó szíved. Nagyon könnyen megvezethetnek majd és olyan adakozásokba rángathatnak bele, amik teljesen ledönthetnek a lábadról.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások