Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

November 8. és 9.

2014/11/08

A hétvégi lazítást, pihenést vagy aktív szabadidő eltöltést se kezdd el anélkül, hogy ne tudnád, mit jósolnak számodra a csillagok! Íme, az egyes jegyek jellemzői:

Kos

_0011_kos
A két nap során nagyon sok ismerőssel futhatsz majd össze. Az is elképzelhető, hogy egy meghívást fogsz kapni egy bulira. Mielőtt nemet mondanál, gondold át, hogy az utóbbi időben mikor töltöttél időt felszabadultan?

Bika

_0010_bika
A pénzügyek miatt aggódtál szinte egész héten, és az a hétvégén sem lesz másképp. Nem tudsz kiszakadni a mókuskerékből és folyamatosan azon agyalsz, hogyan tudnád jobban bebiztosítani a helyzetedet. Pihenj végre!

Ikrek

_0005_ikrek
A munka várhat, ráér az majd a következő munkanapon is. A hétvége viszont csak a tiéd, foglalkozz magaddal és magánéleteddel. Párod amúgy sem szereti, ha hazaviszed a munkát. Próbáld meg kettéválasztani a két életterületet és nem keverni.

Rák

_0002_rák
A hétvégén végre kényeztetni fogod magad. Menj el fodrászodhoz, szoláriumba, vagy egyszerűen igyál meg egy kávét a barátoddal vagy barátnőddel a közeli kávézóban. Ezekből az önfeledten, felszabadultan töltött percekből tudsz építkezni.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A párkapcsolatodban minden rendben lesz, ám te mégis féltékenységre fogod adni a fejed. Sokkal egyszerűbb lenne a dolgod, ha nem komplikálnál túl mindent. Attól, hogy párod késni fog öt percet, még nem jelenti azt, hogy meg is csal.

Szűz

_0001_szűz
Nagyszerű szombat és izgalmas vasárnap érkezik. Sikeresen el fogod tudni intézni a családi dolgokat, de mindezek mellett lesz időd saját magadra, amit valljunk be őszintén, nagyon régen volt már. Örülni fogsz a szabadságnak!

Mérleg

_0006_merleg
A szombati napon a nyugalom és a családi programok közepette, érdekes lehetőséggel kereshet meg valaki. Akármi legyen a téma, vagy az ok, ami miatt megkeres, ne utasítsd el! Hallgasd meg, gondold át, amit mondott és dönts megfontoltan!

Skorpió

_0004_skorpio
Vannak elmaradásaid, amiket pótolnod kellene, de ne ezen a hétvégén. Ez a két nap szóljon neked is a pihenésről és ne munkáról! Bár nagyon nehéz téged lekapcsolni a 220-ról, de azért próbálj meg néha pihenni is.

Nyilas

_0009_nyilas
Ezt a hétvégét már szombat reggel kikiáltanád az unalom hétvégéjének. Semmi programterved nincsen, és úgy gondolod, hogy ez az állapot nem is fog változni ebben a két napban. Pedig de! Barátaid invitálását ne utasítsd vissza!

Bak

_0000_bak
Amit eltervezel az úgy lesz! Akár ez is lehetne a hétvége jelmondata, hiszen a terveid sorra fognak megvalósulni. Nyugodtan tervezz, gondold ki akár részletesen az egész hétvégét, hiszen semmi sem jön majd közbe.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ha egy nyugalmas és csendes hétvégét szeretnél, akkor nagyon sokat kell tenned azért, hogy ez a hétvége az legyen. Be kell látnod, hogy annyira nagy a nyüzsgés körülötted, hogy szinte kivitelezhetetlen, hogy körülötted akár csak egy percre is, de csönd legyen.

Halak

_0003_halak
Fárasztó, de eredményes munkák sorát kell most kipihenned. Vonulj vissza picit, és ha lehet, előre tájékoztasd a családodat, hogy ezen a hétvégén túl sok hasznodat nem tudják majd venni. Kicsit olyan leszel, mint akit kifacsartak.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások