Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

November 15. és 16.

2014/11/15

A Skorpió jegy szülöttei békés hétvége előtt állnak a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A csillagállások egy olyan hétvégét ígérnek neked, amire nagyon sokáig emlékezni fogsz. Azt tehetsz majd, amit csak szeretnél. Végre ebben a két napban nem lesznek kötelezettségeid, és te állíthatod össze a menetrendet. Pihenés vagy aktív kikapcsolódás?

Bika

_0010_bika
A munkanapok nagyon megviseltek, de végre itt a hétvége, és  minden megfordul. Sikerül energiával feltöltődni, szinte kicsattansz majd. Ha a hétvégén ellátogatsz egy közeli uszodába, azzal még az egészségügyi állapotodat is javítanád.

Ikrek

_0005_ikrek
A héten eddig csak a monotonitásban volt részed, ám itt a változás ideje. Igaz, lassan fogod fel, hogy valóban hétvége van, és szinte el sem akarod hinni, hogy most nem csöppensz bele a hétköznapok óraművébe. Kezd el élvezni a pihenést!

Rák

_0002_rák
Olyan beszélgetésekre kerül végre sor a hétvégén, mely nagyon időszerű volt és elég sokáig halogattad már. Fel fogja nyitni a szemed egy konkrét üggyel kapcsolatban. Tervezz társasági programokat, keresd fel régi barátaidat!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Köztudott, hogy munkamániás vagy, és hajlamos vagy arra is, hogy hétvégén is dolgozz. Elképzelhető, hogy a most következő két napban szintén megesik ez. Pedig sokkal fontosabb dolgaid is lennének, mondjuk a lelked ápolása.

Szűz

_0001_szűz
Mint egy mágnes, úgy fogod vonzani magadhoz a jobbnál jobb helyzeteket. Az ellenkező nem képviselői közül is többen lesznek azok, akiknek érdeklődését felkelted majd. Törődj az emberekkel, és az otthonodat se hanyagold el!

Mérleg

_0006_merleg
Egy jelentős döntés előtt állsz, aminek illene már a végére pontot tenni. Nagyon sokat gondolkozol rajta, és ameddig csak tudod, húzod a határidőt. Ha képes leszel magadra kellő időt szentelni, akkor az elégedettséged, boldogságod fog mindenkire sugározni.

Skorpió

_0004_skorpio
Egy viszonylag békés hétvége elé nézel, aminek harmóniájába senki és semmi nem tud beleszólni. Sőt, te leszel az a személy, aki majd kibékíti a vitában álló embereket. Csak olyan dolgokat tegyél, amik örömet okoznak neked!

Nyilas

_0009_nyilas
Számos olyan kérdés merülhet fel benned a hétvégén, melyek megválaszolása nagyon aktuális. Próbáld meg rendbe tenni az életedet, a nem működő dolgoknak véget vetni, a sikergépezetekre pedig még több energiát szánni.

Bak

_0000_bak
A mozgalmas hétvége nem is teljesen jó kifejezés arra, ami most rád vár. Őrült két napot fogsz átélni, melynek során minden megtörténhet. A buli- vagy randimeghívásokra kötelező igent mondanod, mert minden nagyon jól fog elsülni.

Vízöntő

_0007_vizonto
Végre lesz időd pihenni, kikapcsolódni, amihez különösen kedvező energiákat biztosít a mostani csillagállás. A testednek pihenésre, más szóval alvásra van szüksége. A barátaiddal nyugodtan találkozz, de kerüld a zajos bulikat.

Halak

_0003_halak
Ámor nyila úton van feléd, és valószínűleg a hétvégén el is fog találni. Ha szingli vagy, akkor ez egy szuper lehetőség arra, hogy újra szerelembe ess, és magad mögött hagyd az egyedüllétet. Ne feledkezz meg testedről sem, mozogj majd egy keveset!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások