Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

December 6. és 7.

2014/12/06

A Rákok túlvállalják magukat a hétvégére, a Nyilasok pedig csendre, nyugalomra vágynak, mert kicsit sokat dolgoztak az elmúlt időkben. De a többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

_0011_kos
A héten volt részed néhány igazán bonyolult helyzetben, amikor azt sem tudtad, hogy mit csinálj. Viszont ezen a hétvégén végre azt csinálhatsz, amit szeretnél. Semmilyen váratlan eseményre nem kell készülnöd, nyugodt két nap vár rád!

Bika

_0010_bika
Bár nagyon jól eltervezted, hogy mit szeretnél csinálni a következő két napban, valószínűleg egyáltalán nem úgy fog indulni a hétvége, ahogyan azt te szeretnéd. Legyél rugalmas, hogy jobbá tudd tenni a dolgaidat!

Ikrek

_0005_ikrek
Tele lesz békével és nyugalommal a következő két napod. Fordítsd a szabadidődet a saját javadra, és ne folyton azt lesd, hogy mivel tudnál segíteni másokon. Legyél egy picit önző, szánj magadra is időt és kellő energiát!

Rák

_0002_rák
Rengeteg munkát és otthoni feladatot tervezel erre a hétvégre. Úgy véled, hogy tökéletes időpont az elmaradásaid teljesítésére. Egy kérdés viszont felvetődik. Ha a következő két napban nem pihened ki magad, hogy teljesítesz majd a jövő héten?

Oroszlán

_0008_oroszlan
Minden szeretsz időben jól megtervezni. Ez most sem lesz máshogy, ám könnyen kicsúszhat a kezed közül az irányítás. Írj egy listát a teendőidről és észre fogod venni, hogy nagyon sok mindent kell majd csinálnod a két nap alatt. Unatkozni nem fogsz.

Szűz

_0001_szűz
A szombat könnyen tűnhet egyhangúnak és unalmasnak, ám a vasárnapról ezt korántsem mondhatod majd el. Rengeteg teendőd lesz a házkörül. Takarítás, rendrakás és egyéb nyalánkságok. Az eredmény egy rendezett környezet.

Mérleg

_0006_merleg
Mivel anyagi gondjaid adódtak, amikre megoldásokat keresel, a hétvégén sem fogsz megállni. Viszont találni fogsz egy jó lehetőséget arra, hogy mérsékeld adósságaidat és egy picit megkönnyebbülhess. Ne hezitálj, élj a lehetőséggel!

Skorpió

_0004_skorpio
Érzelmileg stabil vagy, tudod, hogy mit és kitől akarsz. Senki sem tud ebből a harmóniából kibillenteni, egyedül csak saját magadat vagy képes elbizonytalanítani. De nagyon. Az örömödet oszd meg másokkal is!

Nyilas

_0009_nyilas
Legszívesebben jó messzire elvonulnál most, ugyanis eleged van a munkából, a stresszből. A most következő időszaktól pedig egyenesen már feláll a szőr a hátadon. Ezen a hétvégén az energiák felturbóznak majd.

Bak

_0000_bak
Az utóbbi hetekben rengeteget dolgoztál, úgyhogy jogosan jár a megérdemelt pihenés. Bár nem mindenki gondolja így, te nagyon is úgy érzed, hogy teljesítőképességed határán táncolsz. A következő két nap szóljon a pihenésről!

Vízöntő

_0007_vizonto
Béke, nyugalom és harmónia. Ezt hozza magával a szombat, a kérdés csak az, hogy végre megengeded-e magadnak, hogy meg is éld ezeket az energiákat. Szemfüles vagy, ezért hamar fel tudod majd ismerni a vitás helyzeteket.

Halak

_0003_halak
Ez a hétvége nem a munkáról fog szólni, hanem a kikapcsolódásról. Ugyan most még egy picit hihetetlen, hogy lesz két nap, amikor nem az anyagiakon kattogsz, hanem hátradőlsz a fotelben és megengeded magadnak a pihenést.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások