Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

December 13. és 14.

2014/12/13

A Szűz jegy szülötteire nyugodt hétvége vár feltéve, ha nem akarják mások problémáit is megoldani. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Vannak konkrét céljaid, amik mindenféleképpen segíteni fognak abban, hogy ezt a hétvégét is tudatosan alakítsd. A legjobb az lenne, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötleteket egyaránt megvalósítanál a következő két napban.

Bika

_0010_bika
Kitartó és határozott vagy. Ennek köszönhetően bármilyen probléma is adódjék, azt nem csak gyorsan, de ügyesen is oldod meg. A hétvégéd emiatt nem fog teljesen az idegeskedésről vagy a problémamegoldásról szólni.

Ikrek

_0005_ikrek
Ugye eszedbe sem jut, hogy szombaton vagy éppen vasárnap dolgozz? Ha vannak feladataid, amiket nem sikerült ellátnod, akkor már ne bánkódj. A késő bánat elvét alkalmazd, és folytasd feladataid teljesítését majd a következő munkanapon.

Rák

_0002_rák
Izgalmakban nem fogsz bővelkedni ezen a hétvégén. Inkább a nyugalomé, a higgadtságé és türelemé lesz a főszerep. Végre elérkezett az idő arra, hogy egyedül maradj egy kicsit a gondolataiddal. A pihenés most végre valósággá válhat.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ebből a hétvégédből már csak a romantika hiányzik majd, de ezen tudsz te is segíteni. Lepd meg párodat, vagy kedvesedet valami aprósággal, készíts vacsorát, nézzétek meg a kedvenc filmeteket. A lehetőség végtelen, használd ki!

Szűz

_0001_szűz
Ahogy felébredsz, jusson eszedbe az, mennyire jó lenne, ha csak a saját gondjaiddal kellene megküzdened. Ugye szükséged van erre? Akkor a megoldás roppant egyszerű! Ne akard mások gondjait te megoldani, így nyugodt hétvégéd lesz.

Mérleg

_0006_merleg
Egy vártalan esemény kapcsán egy régi barát kereshet meg, de akár egy vendég is betoppanhat hozzád. Nem kell megijedned, csak jó híreket hoz majd. A nagy örömben ne feledkezz meg a családoddal is foglalkozni.

Skorpió

_0004_skorpio
Szombaton a hangulatod nem lesz a tetőfokon, ugyanis senki nem akar majd veled tartani egy programon. Pedig már mindent elterveztél, csak egy személy hiányzik mellőled. Lehet jobban jársz, ha felkészülsz arra, hogy egyszemélyes programmá válik ez.

Nyilas

_0009_nyilas
Legyél nyitott mindenféle ajánlatra, ne zárkózz el a jótól! Barátaid, ismerőseid olyan meghívásokat tehetnek, amikre máskor azonnal nemet mondanál. Most viszont mondj igent és menj el velük szórakozni és érezd jól magad!

Bak

_0000_bak
Egy kisebb hétvégi utazás jól esne? Akkor semmi nem tart vissza attól, hogy ezt meg is valósítsd. Lehet, hogy nem túl messzire vágysz, de ez nem lehet akadály. Egy közeli városban tett pihenés is teljesen feltölthet energiával.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ezen a hétvégén a gondolataid állandóan elkalandoznak majd. Egyáltalán nem tudsz majd a kitűzött célokra, feladataidra koncentrálni. Jobban jársz, ha előre felkészíted a családtagjaidat, hogy a koncentráció most nem lesz az erényed.

Halak

_0003_halak
Ezen a hétvégé nem engedheted, hogy bárki is megmondja neked, mit és hogyan tegyél! A következő két napban legyél szabad, cselekedj érzéseid alapján. Ne sajnáld,  ha valami nem jön össze, hiszen mint mindennek, ennek is oka van.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások