Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

December 20. és 21.

2014/12/20

A Bakok hangulata nagyon ingadozó lesz a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Meddig halogatod még az ajándékvásárlást, a dekorációk elkészítését? Lehet, hogy távolinak tűnik a karácsony, de ez nincs így! Itt van az ajtóban! Ha még vannak elintézetlen dolgok, akkor ideje rákapcsolni. Ne hagyj mindent az utolsó percre!

Bika

_0010_bika
A mézeskalácsot már most megsütheted, hogy kevesebb feladatod maradjon karácsonyra. Hajlamos vagy mindent az utolsó pillanatra tartogatni, habár tudod, hogy ez nem a legjobb megoldás. Vess véget az feszült mindennapoknak!

Ikrek

_0005_ikrek
Ezen a hétvégén még olyan anyagi lehetőséggel találkozhatsz, amit vétek lenne parlagon hagyni. Használd ki teljes mértékben! Ne hezitálj túl sokat a döntésed meghozatalán, mert bukhatod az ajánlatot. Mondj azonnal igent!

Rák

_0002_rák
A családi események miatt rengeteget aggódsz. Bárkivel történik bármi, te már azonnal tudni akarsz mindent. Próbáld meg a családtagjaidat egy kicsit lazábban kezelni és ne akarj minden percükről tudni. A hétvége így nyugodtan telhet majd.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Az egész hétvége során az ünnepi díszítéssel és hangulattal leszel elfoglalva. Szinte a nap minden órájában azon kattogsz majd, hogy mivel tudsz még hozzátenni a meghittséghez. Be kell látnod, hogy mindennek van határa.

Szűz

_0001_szűz
Váratlan eseményekben lehet részed ebben a két napban. Olyan dolgok történhetnek a magánéletedben, amikre egyáltalán nem számítanál. Párod egy meglepően fontos és komoly kérdés elé állíthat. Rajtad múlik, mit válaszolsz.

Mérleg

_0006_merleg
Tedd rendbe az életedet és rendezd a vitás helyzeteket! Ne vágj bele az ünneplésbe, ha még valakivel lezáratlan ügyed van. A hétvége megfelelő lesz arra, hogy rendezzétek a viszonyotokat és megbeszéljétek mindazt, ami miatt eddig jutottatok.

Skorpió

_0004_skorpio
A szerelem az ajtódon kopogtat majd a hétvége során. Nyisd ki a szemedet és vedd észre, hogy milyen lehetőség előtt állsz. Ne rejtsd véka alá az érzelmeidet, hiszen a magad köré húzott falaknál nincs veszélyesebb.

Nyilas

_0009_nyilas
A pénzügyi lehetőségeid most kitárulnak előtted. A karácsonyi ajándékok beszerzése során rengeteget tudsz majd spórolni és meglepő akciókkal találod majd magad szemben. A hétvége végén örömmel nyugtázod majd, hogy több maradt a tárcádban, mint vártad.

Bak

_0000_bak
A hangulatod nagyon ingadozó lesz. Míg egyik pillanatban a felhők fölött jársz majd három méterrel, addig a következő pillanatban már a béka feneke alatt érzed magad. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a szélsőségek harca!

Vízöntő

_0007_vizonto
Kivételes hétvége elé nézel! Ebben a két napban az egész családdal újra fel tudod majd venni a kapcsolatot, hogy egyeztessetek az ünnepi vacsora helyszínéről és időpontjáról. Rengeteget fogsz majd beszélgetni és mesélni.

Halak

_0003_halak
Már a karácsonyon túl, a szilvesztert is szervezed. Nyugodj le egy kicsit és vedd észre, hogy még előtted áll a legmeghittebb ünnep. Koncentrálj most erre, és állítsd össze az ünnepi vacsorát. Minden hozzávalót beszereztél már?

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások