Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Január 10. és 11.

2015/01/10

Az Ikrek segítségre szorulnak, a Vízöntőkre nagy beszélgetés vár a párjukkal. De mit jósolnak a csillagok a többi jegy szülöttének?

 

Kos

_0011_kos
Egy rokonod a segítségedre fog szorulni. Állj ki mellette, legyél ott vele a nehéz helyzetekben! Fordított esetben neked is jól fog majd jönni, ha valaki megvigasztal, amikor már úgy érzed, hogy minden kötél szakad.

Bika

_0010_bika
Egy harmadik személy komoly vitákat sodorhat a hétvégédbe, de ne ijedj meg, könnyen ki tudsz belőle mászni! A lényeg az, hogy megtartsd a nyugalmadat és ne ess pánikba. Mindenkivel történt már rossz, nem halsz majd bele!

Ikrek

_0005_ikrek
Szükséged lesz a segítségre, mert egy olyan szituációba csöppensz bele, amivel egyedül nem vagy képes megküzdeni. Szívességet fogsz kérni valakitől, akitől nem szívesen tennéd amúgy. Próbáld meg félretenni az előítéleteidet!

Rák

_0002_rák
A két hete halogatott dolgaidat végre el tudod intézni. Vegyél erőt magadon és kezd el megcsinálni az eddig nem teljesített feladataidat! A tudat, hogy már nincs semmi a teendők listáján, nagyon sokat fog adni számodra!

Oroszlán

_0008_oroszlan

Sajnos ez a hétvége rejtegethet meglepetéseket. Nem az ötös lottót fogod megnyerni, hanem valamilyen kellemetlen szituációba fogsz keveredni. Próbálj meg minél hamarabb, minél kevesebb sérülés által kijönni belőle.

Szűz

_0001_szűz
Egy apróbb sérülés érhet a hétvégén, ami abból eredhet, hogy folyamatosan kapkodsz, és egy perced sincs arra, hogy magaddal foglalkozz. Pedig nagyobb szükséged lenne a nyugalomra, mint azt gondolod.

Mérleg

_0006_merleg
Nagyon jó pénzkereseti lehetőséggel találhatod magad szemben a hétvégén. Hidd el, hogy neked is lehet szerencséd! Ne kezd el keresni a hibákat, egyszerűen mondj igent a lehetőségre és kezd el építeni a jövődet!

Skorpió

_0004_skorpio
A falatozásoknál figyelj oda arra, hogy milyen minőségű és milyen mennyiségű ételt fogyasztasz. Könnyen kaphatsz egy kisebb gyomorrontást, vagy napokig fájhat a hasad, ha túl sokat eszel. Legyél körültekintő!

Nyilas

_0009_nyilas
Karrieredet illetően döntéshelyzetbe fogsz kerülni. Az egész hétvégéden ezen fogsz kattogni, hogy vajon mit mondj az ajánlatra. A döntés meghozatala komoly erőfeszítést jelent majd a számodra. Vedd elő a legbölcsebb énedet!

Bak

_0000_bak
A nagyobb kiadásaid miatt lelkiismeret furdalásod lehet. Ha valóban túlköltekeztél, akkor próbáld meg a következő héten egy kicsit rövidebbre engedni a nadrágszíjat és jobban odafigyelni a pénztárcádra.

Vízöntő

_0007_vizonto

Amennyiben van párod, úgy ezen a hétvégén egy komolyabb beszélgetés vár rátok. Ideje, hogy megbeszéljétek az eddig csak halogatott dolgaitokat. Mondjátok el azt, ami a szíveteket nyomja. Könnyebb lesz így!

Halak

_0003_halak
Ezen a hétvégén számodra minden a párkapcsolat körül fog forogni. A pároddal nagyon jó órákat tudsz majd együtt tölteni. Amennyiben szingli vagy, menj bátran bárokba, pubokba, mert összefuthatsz a nagy ő-vel.

Hozzászólások