Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Január 24. és 25.

2015/01/24

Forró éjszakák várnak a Mérleg jegy szülötteire a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a hétvégén a többiek?

Kos

_0011_kos
Váratlan pozitív események aranyozhatják be a hétvégédet. Olyan dolgok fognak történni, amire egyáltalán nem számítasz, mégis nagyon jól fognak esni. Ilyen lehet egy apró figyelmesség párodtól, vagy családodtól, esetleg egy meglepetés vacsora a közeli étteremben. Bármilyen módon is jelentkezik a szerencse, csak örvendeni lesz okod!

Bika

_0010_bika
A szerelem fogja áthatni ezt a hétvégédet. A pároddal fogsz minden pillanatot és percet tölteni, mert szeretnéd minél közelebb érezni magadhoz. Hiába, de a napi huszonnégy órás közelsége lesz elegendő számodra.

Ikrek

_0005_ikrek
Lelki állapotod instabil lesz, és bizony előfordulhat, hogy egyik pillanatban visítva nevetsz, aztán a másikba már a könnyeidet törölgeted. Mivel a következő két napban a lelkis éned jön elő, könnyen rávehető leszel bármire. Ezt a gyengeségedet többen kihasználhatják majd, ezért légy óvatos!

Rák

_0002_rák
Ezen a hétvégén végre lesz időd arra, hogy pihenj. A hétköznapok rohanása miatt egy percre se tudtál eddig megállni. Most nincs más választásod, mint mély levegőt venni és kérni egy kis pihenőt. A folyamatos pörgés nem tesz túl jót az egészségi állapotodnak sem.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy kisebb családi összeröffenésnek adhatsz majd otthon a hétvége során. Te leszel most a tyúkanyó, aki minden szálat a kezében tart és mindenkivel megpróbál majd egyenlő mértékben foglalkozni. Ennek a meetingnek a jó oldala az, hogy végre ápolhatod a családi kötelékeket, amire utóbbi időben nem fordítottál túl sok időt.

Szűz

_0001_szűz
Nagytakarításba kezdhetsz, aminek a családod egyáltalán nem fog örülni. A lakás teljesen a feje tetejére állhat, és teljes káosz alakulhat ki. Ugyan te látod a rendszert, de ezt másoknak elmagyarázni szinte egyenlő a lehetetlennel.

Mérleg

_0006_merleg
Bármerre is mész, jobban teszed, ha értékeidre nagyobb figyelmet fordítasz, mint máskor szoktál. Lehet, hogy a két napra egy utat is beszervezel, így még nagyobb a kockázata annak, hogy elhagyd pénztárcádat vagy irataidat. Ezt az apró kellemetlenséget még kiküszöbölheted, ám a rád váró forró éjszakák elől nem menekülhetsz.

Skorpió

_0004_skorpio
Kevesen tudják rólad, hogy nagyon szereted a sorozatokat. Ezen a hétvégén akár egy egész évadot is ledarálhatsz a kedvencedből. Ugyan ennek párod túlságosan nem fog örülni, de vond be őt is a szórakozásba, és összebújva nézzétek a részeket!

Nyilas

_0009_nyilas
Annak ellenére, hogy hétvége révén nem várnád, hogy bárminemű változás álljon be anyagi helyzetedbe, mégis érhetnek meglepetések. Elképzelhető, hogy olyan üzleti lehetőségről hallasz majd, ami annyira felkelti érdeklődésedet, hogy nem bírsz majd hétfőig várni, és már most mindent tudni akarsz róla. Lehet, hogy megfogod az isten lábát?

Bak

_0000_bak
A hétvégét élvezned kellene és nem a problémákon őrlődni. Hiába a két nap pihenő, ilyenkor is azon agyalsz, hogy hogyan tudsz még többet kihozni mind az anyagi helyzetedből, mind a párkapcsolatodból. Utóbbihoz van egy tanácsom. Tegyél félre mindent, és ezt a hétvégét szánd a párodnak!

Vízöntő

_0007_vizonto
Az egész hétvégéden legszívesebben ki se lépnél az ágyból, de muszáj foglalkoznod az otthoni dolgaiddal is, amikre csak hétvégén van időd. Valószínűleg rá fogod szánni magad egy kis takarításra, amit jó lenne, ha az ablakpucolással kezdenél.

Halak

_0003_halak
A konyhában fogod tölteni a hétvégéd nagy részét, és mi több, élvezni fogod! Új ételeket próbálsz majd ki, mert keresed a kihívásokat. Egy kicsit több só kerülhet ugyan a levesbe, de ezzel ne törődj! A lényeg az, hogy nagyon felszabadulsz majd a végére!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások