Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére

Augusztus 23., 24.

2014/08/23

Hétvégén a Halak a sok házimunkától az orrukig sem látnak majd, a Rákok sebeiket nyalogatják, az Oroszlánok meg mindenkivel összevesznek. Nézd meg mi vár rád hétvégén a csillagok állása szerint! 

Kos

_0011_kos
A hétvégén szinte végig csak az ágyat nyomod majd. Nem is csoda, hogy ennyire kimerültél, hiszen minden pillanatban erődön felül teljesítesz. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, viszont ennek köszönhetően még a hétvégén sem tudsz családoddal foglalkozni. Vajon megéri?

Bika

_0010_bika
Egy mozgalmas, aktív hétvége vár rád, amikor egy perced sem lesz unatkozni. Olyan programokon vehetsz részt, akár baráti társaságoddal, akár családoddal, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak majd. Ha túrázni indulsz, tájékozódj előtte, hogy minden felszerelés nálad van-e, ami szükséges az úthoz.

Ikrek

_0005_ikrek
Neked még a hétvége is munkával fog telni, hiába szeretnéd már végre ott hagyni az egészet, és csak magaddal törődni, mégsem fogod tudni megtenni. Van egy kis elmaradásod, amit be kell pótolnod és újra sínre kerülni, amihez viszont pont ez a kis hétvégi munka szükséges.

Rák

_0002_rák
Lelki problémáid miatt az egész hétvége egy kicsit az önsajnáltatásról és sebeidnek a nyalogatásáról fog szólni. Egy kicsit nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy nem várhatod el azt, hogy az egész család téged rajongjon körül. Állj a sarkadra és küzdj meg a saját gondjaiddal!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Feszültségből és vitákból nem lesz hiány a hétvégén. Előjön a kritikus éned, aminek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy mindenkinél mindent jobban tudsz. A tanácsaid és a nem megfelelő hangnemed következménye az lesz, hogy a két nap alatt szinte mindenkivel összeveszel majd.

Szűz

_0001_szűz
Végre lesz időd arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és levezess minden felgyülemlett energiát, feszültséget, ami belülről folyamatosan emésztett. A legmegfelelőbb mód erre az, ha elmész bulizni, kimozdulsz a négy fal közül és kitombolod magad. Csak óvatosan, a ló túlsó oldala sem jó!

Mérleg

_0006_merleg
A hétvégét pároddal közösen, romantikus körülmények között töltöd majd. Hogy utóbbi azt jelenti, hogy kihozzátok az otthoni légkörből a maximumot, vagy elutaztok egy wellness hétvégére, az csak azon múlik, hogy mi a fontosabb. Az együtt töltött idő, vagy maga a helyszín? Valószínűleg az előbbi mellett döntesz majd.

Skorpió

_0004_skorpio
Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ez alatt a két nap alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, egy busásabb összeg üti a markodat.

Nyilas

_0009_nyilas
Nem túl sok változást hoz ez a következő két nap. Az otthoni teendők ellátásán kívül szinte semmi pezsgés nem várható. Ez abból a szempontból jó hír, hogy végre lesz időd arra, hogy egy jó könyv, vagy egy menő sorozat társaságában végre kikapcsold agyadat és megpihenj.

Bak

_0000_bak
Egy családi eseménynek adsz majd otthont lakásodban, ami miatt az egész hétvége alatt sürögni és forogni fogsz. Maga az esemény előtt mindent szeretnél majd előkészíteni, míg utána az eredeti állapotok visszaállításán dolgozol majd. Egyik sem egy leányálom, de a családodért megteszed.

Vízöntő

_0007_vizonto
A hétvége alatt le sem lehet majd választani a szerelmedről. Minden percet, minden pillanatot vele szeretnél majd tölteni, és úgy gondolod, hogy erre a legjobb megoldás az, ha rácuppansz. Vigyázz! Ez rosszul is elsülhet, aminek bizony sírás lehet a vége.

Halak

_0003_halak
Eleged van abból, hogy hétvégén nem tudod azt csinálni, amit valójában szeretnél. Minden házimunka, feladat és otthoni gond a nyakadba zúdul. Úgy érzed, hogy ezekkel egyedül kell megküzdened, holott ez nincs így. Párod segít, így közös erővel hamarabb megtudjátok oldani a problémákat.

Hozzászólások