Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Szeptember 6-7.

2014/09/06

A csillagok nagy szerencsét jósolnak hétvégére az Oroszlánoknak. De mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Még a hétvégén se tudsz lenyugodni, ha az anyagiakról van szó. Tenni akarsz valamit azért, hogy jobb helyzetbe kerülj. A hétvége viszont neked is szóljon a pihenésről. Tedd félre a problémáidat, gondjaidat és aludj egy jó nagyot!

Bika

_0010_bika
A hétvége tökéletes lesz arra, hogy elvégezd az őszi nagytakarítást. Ideje átkutatni a szekrények legmélyebb bugyrait és kidobni azokat a kacatokat, porfogókat, amiknek semmi értelmük sincs. Hiába lesz dolgos hétvégéd, az eredmény mégis feltölt majd energiával!

Ikrek

_0005_ikrek
A jól végzett munka elnyeri jutalmát, így a következő két nap számodra csak a pihenésről fog szólni. Végigdolgozott öt nappal a hátad mögött, ki is jár már egy kis pihenő. Nyugodtan mélyedj el olyan témákban, amiről már többet szerettél volna tudni.

Rák

_0002_rák
A hétvégét a barátaiddal fogod tölteni. Elképzelhető, hogy egy kisebb összeröffenést is csináltok. Nem kell feltétlen alkalmat találni ahhoz, hogy összejöjjenek a barátok és barátnők. Egy spontán találkozó, buli a legjobb!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A hétvége során rengeteg pozitív energiával fogsz feltöltődni. Kimozdulsz végre a komfortzónádból és elkezded megismerni az újat, az ismeretlent. A szerencse a te oldaladon fog állni egész hétvégén, így érdemes egy-két sorsjegyet is beszerezned.

Szűz

_0001_szűz
Lépj tovább, és hagyd magad mögött a régmúlt fájdalmait. A hétvége során is még fel-feltörnek a fájdalmak, az elfojtott érzelmek, amik miatt egy negatív érzet fog rajtad eluralkodni. Vegyél erőt magadon, és hagyd abba a siránkozást!

Mérleg

_0006_merleg
Egy ünnepségen fogsz részt venni a hétvégén, ami lehet akár születés- vagy névnap, esküvő vagy a családod életében fontos szerepet játszó ünnep. Ez az alkalom kielégíti majd a szórakozási vágyadat, és egész hétre feltölt majd energiával.

Skorpió

_0004_skorpio
A következő két nap vágyaid szerint fog alakulni. Semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Nyugodtan ragadj tollat és papírt, tervezd meg a hétvégédet, akár percről perce, mert semmi sem fogja keresztbehúzni a számításaidat.

Nyilas

_0009_nyilas
Ha pároddal nézeteltérésbe keveredsz a hétvégén, akkor csak egy megoldás van a helyzet tisztázására. A kommunikáció! Ha nem mondod ki, hogy mi a főproblémád, akkor ne várd el párodtól, hogy majd tudja, mit tegyen. Beszéljétek meg a gondokat!

Bak

_0000_bak
A problémás, kérdéses helyzetek a hétvégén javulni látszanak. Véget ér egy nehéz korszak, le tudod majd zárni a múltat. Fontos! Lelkileg is el kell engedned a fájdalmakat! A legjobb megoldás erre egy kirándulás egy közeli erdőben, ahol feltöltődhetsz a természet erejével.

Vízöntő

_0007_vizonto
Unalmas hétvége? Dehogy! Számodra a következő két nap mondhatni eseménydús lesz. Lesz benne vita, konfliktus, de lesz benne siker is. A kínos szituációkat még el tudod kerülni, ha időben befogod a lepcsest, és nem bántasz meg senkit a szavaiddal.

Halak

_0003_halak
A hétvége számodra nem jelent semmit, ugyanúgy munkával fogod tölteni a következő két napot, mint hétköznap. Megállás nélkül ügyködsz egy új terveden, ami akár vállalkozás is lehet. Ha kezedben a siker kulcsa, akkor ne félj élni vele!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások