Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Szeptember 13. és 14.

2014/09/13

A Rákok szerelmi életébe nagy változás állhat be a csillagok szerint. De mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A hétvége meglepően jól indulhat. Olyasmi történhet veled, amire még álmodban sem gondolnál. A hétvége során egy új ismertségre tehetsz szert, aminek hatására az érzelmeid teljesen összekuszálódhatnak. Ha szingli vagy, akkor itt az új lehetőség!

Bika

_0010_bika
A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz!

Ikrek

_0005_ikrek
Az egész hét során volt benned egyfajta feszültség, ami abból adódik, hogy egy bizonyos személlyel konfliktusod volt és máig nem tisztáztok a helyzetet. Ha eddig nem sikerült, akkor itt a hétvége, hogy rendezd a köztetek lévő viszonyt!

Rák

_0002_rák
A szerelmi életedben nagy változások állhatnak be. Aki eddig elfoglalta szíved legféltettebb helyét, olyan kijelentést tehet, ami után teljesen összezavarodhatsz. Pánikra semmi ok! Minden gondra, problémára van megoldás. Így van ez most is.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Az idő mennyisége, amennyit magadra tudtál szánni az elmúlt időben, borzasztóan kevés. Nem csoda, hogy hétvégére úgy érzed, mintha kicsavartak volna. Az utolsó csepp energiádat is munkába fektetted. Itt az idő végre pihenni. Tedd azt!

Szűz

_0001_szűz
Jó irányba halad az életem? – Többek között ez a kérdés is felvetődhet benned a hétvége során. Szinte mindenben elbizonytalanodsz, és teljesen tanácstalanná válsz, hogy pontosan mihez is kellene kezdened. Lehet jobb, ha ezt a hétvégét csak átvészeled.

Mérleg

_0006_merleg
Egy közeli barátoddal fogsz találkozni a hétvégén, és egy egész délutánt fogtok együtt tölteni. Ez idő alatt lesz mindenre lehetőség. Megbeszélni a legféltettebb titkaidat, vagy éppen tanácsot kérni egy friss problémára. Viszont ne feledkezz meg a párodról sem!

Skorpió

_0004_skorpio
Van egy terv a fejedben, hogy mit szeretnél erre a hétvégére, ám jobban teszed, ha már most készíted lelkiekben magad arra, hogy semmi sem úgy lesz. Más eseményekre kell majd menned, más szituációkba fogsz belecsöppenni, mint azt várnád.

Nyilas

_0009_nyilas
A költekezés nem a barátod. Könnyen tudsz túlzásokba esni, ezért jobban teszed, hogyha kerülöd a bevásárlóközpontokat, vagy ha nagyon muszáj bevásárolni menni, akkor pedig mindenféleképpen írj egy listát a beszerzendő termékekről.

Bak

_0000_bak
A ház körüli teendőkkel nagyon hamar végzel majd, így lesz időd arra, hogy magaddal is foglalkozz. A fenn maradó idődet okosan oszd be úgy, hogy mindenre tudj egy picit szánni, ami érdekel. Amennyiben szingli vagy, úgy a hétvége során érkezhet a nagy ő.

Vízöntő

_0007_vizonto
A kikapcsolódás számodra egy megérdemelt ajándék az egész hetes munkádért. Felejts el mindent, ami csak a hétköznapokra emlékeztet és kapcsold ki az agyadat teljesen! Használd ki a hétvége minden pillanatát a pihenésre és relaxálásra.

Halak

_0003_halak
Az okos enged, szamár szenved elvet kell majd alkalmaznod a hétvégén, már ha azt szeretnéd, hogy minél rövidebb idő alatt lezáródjon a vita közted és egy hozzád közel álló személy között. A feszültség csak feszültséget szül. Tegyél minél hamarabb pontot a dolog végére!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások