Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Szeptember 20. és 21.

2014/09/20
A hétvége sem múlhat el úgy, hogy ne kérnénk útmutatást a csillagoktól – nézzük tehát, mit jósolnak nekünk ezekre a napokra: 

Kos

_0011_kos
Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hétvége csak az összebújásról és egymásról fog szólni. Könnyen lehet, hogy most nagyobb szükséged lesz a testi érintésre, mint máskor. Fontos, hogy megtartsd az egyensúlyt! Ha kapsz, akkor adj is!

Bika

_0010_bika
Könnyen keveredhetsz vitába pároddal, ám fontos, hogy ne támadd le, ha valamit nem úgy csinál, ahogy az neked tetszik. Próbáld meg más szempontból figyelni a dolgokat, megérteni az ő nézőpontját is!

Ikrek

_0005_ikrek
Ha egyedülálló vagy, akkor sajnos a nagy ő nem ezen a hétvégén fog megérkezni az életedbe. Ha van párod, akkor a hétvége nem kérdés, hogy harmóniában és mély egyetértésben fog zajlani. A viták messze elkerülnek majd.

Rák

_0002_rák
Egy pletyka kaphat szárnyra, ám a forrását nem fogod tudni kinyomozni. Bár várhatnak rád emiatt kellemetlen pillanatok, de tudod, hogy minden csoda három napig tart. Szerelmi életedben nagy fordulatok várnak rád, készen állsz rá?

Oroszlán

_0008_oroszlan
Mennyi időt tudtál magadra szánni az elmúlt időben? Ha a válaszod az, hogy nagyon keveset, akkor itt az idő változtatni ezen. Sem egészségügyi, sem lelkiállapotodnak nem tesz jót az, ha elhanyagolod magadat.

Szűz

_0001_szűz
Jó felé haladok? Vajon jó úton járok-e? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódhatnak meg benned. A választ magadban kell keresned! Ha nem tudod pontosan, mi a te utad, akkor kezdj el önismereti könyveket lapozgatni!

Mérleg

_0006_merleg
Egyfajta tanácsadóként működhetsz majd ebben a két napban. Hozzád fordul majd szinte minden ismerősöd, ha elakad az életben. Állj türelmesen a helyzethez, és a tőled telhető legjobb tanácsot add majd nekik!

Skorpió

_0004_skorpio
Ugyan már volt egy tök jó kis forgatókönyved a hétvégére, most mégis minden máshogy fog alakulni. A fejben összetett képet nyugodtan eltépheted és kidobhatod majd. Sokkal jobb és pozitívabb eseményeket hoz majd az élet!

Nyilas

_0009_nyilas
Ebben a két napban könnyen keveredhetsz nagy költekezésekbe, aminek csupán egy hátránya van: kiürül a pénztárcád. Próbálj meg tudatosan vásárolni, és nem mindenfélét beletenni a bevásárlókosárba!

Bak

_0000_bak
Otthoni tennivalóidból bőven van, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

Vízöntő

_0007_vizonto
A heti rohanás után, neked is kijár a pihenés! Dőlj hátra a karosszékben és csupán élvezd a semmittevést. Igaz, számodra ez nagyon nagy kihívás, hiszen egy örökmozgó vagy, aki mindig csinál valamit.

Halak

_0003_halak
Egy kisebb vitába keveredhetsz ebben a két napban, méghozzá egy hozzád közel álló személlyel. Ezért még jobban fog neked ez fájni, hiszen nem gondoltad volna, hogy pont vele keveredsz ellentétbe. Próbáld meg minél hamarabb rendezni a helyzetet!

Hozzászólások