Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Október 4. és 5.

2014/10/04

A csillagok azt tanácsolják a Bak jegy szülötteinek, hogy tegyék félre a munkát a hétvégére. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Remek hétvége vár rád, jó helyekre fogsz eljutni, élvezni fogod az ember közelségét! Szerencsére konfliktus nem lesz ebben a két napban, így lesz időd pihenni és kikapcsolni. Ezen a hétvégén ne akarj mindent te megoldani!

Bika

_0010_bika
Jó hangulatban telik majd a hétvégéd, szerencse és öröm fog körülvenni. Több programod is másképp alakulhat, mint ahogy tervezted. Mielőtt már rémeket látnál magad előtt, csak jobban sikerülhet!

Ikrek

_0005_ikrek
Szombaton egy kisebb akadállyal nézel szembe, de le fogod tudni küzdeni! A sebeid nyalogatása helyett pedig foglalkozz a családoddal! A logikus gondolkodásod most kifizetődő lesz, bátran használd hát!

Rák

_0002_rák
A vasárnapi összejövetelre mindent precízen elő fogsz készíteni, ám azzal elfelejtesz számolni, hogy bármikor bármi a képbe jöhet. Ha egy apró kis gikszer érkezik, máris pánikba esel és teljesen lefagysz. Nyugodj meg, tervezz újra!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy hozzád közelálló személy nagyszerű hírrel fog szolgálni. Ezáltal egy új lehetőségre tehetsz szert, ami teljesen fel fog forgatni mindent. Lehet, hogy megijedsz majd a kihívástól, és visszautasítod az ajánlatot.

Szűz

_0001_szűz
Jól teszed, ha ezen a hétvégén fokozottan figyelsz önmagadra! A környezetedben zajló változások rád is hatással lesznek, így nem árt, ha kicsi kíváncsisággal kémleled a most zajló dolgokat. Tartsd szem előtt a lassan járj, tovább élsz mondást!

Mérleg          

_0006_merleg
Az egész hétvégédet a béke fogja áthatni és végre részed lesz egy olyan harmonikus hétvégében, ami már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére fordítana.

Skorpió

_0004_skorpio
Ezen a hétvégén egy laza, könnyed találkozó vár rád. Nem is számítasz a barátod meghívására, de nagyon jól fog érinteni. Egy kis ajándékkal érkezz majd a buliba, ahol végre hasonló érdeklődésű emberek között lehetsz majd.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy kellemetlen helyzet miatt az egész hétvégéről rossz lehet a benyomásod. Ha sikerül túllépni a kezdeti akadályokon, félreteszed a kudarcokat és csak a jövőre koncentrálsz, akkor még megmenthető a dolog.

Bak

_0000_bak
A munkát végre tedd félre! Eddig a hétvégéid másról sem szóltak, mint az elmaradásaidat pótoltad. Itt és most vess véget ennek! Nem mehet ez így tovább, hogy ebben a két napban sem tudod kipihenni magad teljesen.

Vízöntő

_0007_vizonto
Gondold végig a helyzetedet az elejétől a végéig, és dönts a legjobb belátásod szerint. Ugyanis egy olyan lehetőség érkezhet az életedbe, amiről nem is gondoltad, hogy megkaphatod. Kész vagy a kihívások elé állni?

Halak

_0003_halak
A hétvége nagy része az otthoni teendőkkel zajlik majd. Nyugodtan kérd a család segítségét a takarításban, a főzésben, a mosogatásban. A gyerekek egyfajta játéknak foghatják fel majd ezt, és segédkezni fognak!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások