Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

aug 16. és 17.

2014/08/16

A Bak, a Mérleg és a Kos szülöttei is hajlamosak hazavinni a gondokat, és a munkát. Ez azonban nagyon rossz megszokás, ezért ezen a hétvégén inkább a lazításé legyen a főszerep! A Bikák pedig jobban teszik, ha odafigyelnek értékeikre – a csillagok szerint!

Kos

_0011_kos

A hétvégét élvezned kellene és nem a problémákon őrlődni. Hiába a két nap pihenő, ilyenkor is azon agyalsz, hogy hogyan tudsz még többet kihozni mind az anyagi helyzetedből, mind a párkapcsolatodból. Utóbbihoz van egy tanácsom. Tegyél félre mindent, és ezt a hétvégét szánd a párodnak!

Bika

_0010_bika

Bármerre is mész, jobban teszed, ha értékeidre nagyobb figyelmet fordítasz, mint máskor szoktál. Lehet, hogy a két napra egy utat is beszervezel, így még nagyobb a kockázata annak, hogy elhagyd pénztárcádat vagy irataidat. Ezt az apró kellemetlenséget még kiküszöbölheted, ám a rád váró forró éjszakák elől nem menekülhetsz.

Ikrek

_0005_ikrek

Egy kisebb családi összeröffenésnek adhatsz majd otthont a hétvége során. Te leszel most a tyúkanyó, aki minden szálat a kezében tart és mindenkivel megpróbál majd egyenlő mértékben foglalkozni. Ennek a meetingnek a jó oldala az, hogy végre ápolhatod a családi kötelékeket, amire az utóbbi időben nem fordítottál túl sok időt.

Rák

_0002_rák

A mostani hétvégéd nem sokban fog különbözni egy átlagos szombat-vasárnaptól. Időd nagy részében a házkörüli és családi teendők fognak leterhelni. Mindezek után egy délutáni pihenő igazi Kánaán lesz majd. Túl sok kikapcsolódásra ne számíts, de ha ügyesen bánsz az idővel, akkor elképzelhető, hogy sikerül pár órát szabaddá tenned.

Oroszlán

_0008_oroszlan

A romantika hétvégéjének is nevezhetnénk ezt a két napot, hiszen amennyire a helyzethez mérten lehetséges, minden percet, órát pároddal töltesz majd. Ha pénztárcád is engedi, akkor vidd el wellnessezni, hogy még felejthetetlenebbé és emlékezetesebbé tedd ezt a 48 órát!

Szűz

_0001_szűz

Az ördög hétvégén sem alszik! A vásárlásoknál jobban teszed, ha a fizetés előtt vetsz pár pillantást a blokkra, ugyanis elképzelhető, hogy valamit elüt a pénztáros, és a szükségesnél több pénzt hagysz a boltban. Továbbá kisebb balesetek érhetnek, amik kórházi kezelésre nem szorulnak majd, de ugyanúgy kellemetlenséget okozhatnak.

Mérleg

_0006_merleg

Próbálj meg kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, és éld meg a hétvége varázsát! Hajlamos vagy arra, hogy benne maradj a mókuskerékbe, ahonnan onnantól kezdve semmivel nem lehet kirobbantani. A családod, barátaid nem örülnének neki, ha ez a két nap is munkával telne. Szánj időt rájuk is!

Skorpió

_0004_skorpio

Szerelmes vagy? Ha nem, akkor is az leszel a hétvégén! Ámor nyila el fog találni, aminek hatására óriási lángokra lobban majd a még izzó parázs, vagy teljesen új lángok tüzelnek majd fel. Bármelyik is igaz rád, egy biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány. Légy gyengéd a másik félhez, lesd kívánságait, és adj meg neki mindent, amire szüksége van.

Nyilas

_0009_nyilas

Lelki állapotod instabil lesz, és bizony előfordulhat, hogy egyik pillanatban visítva nevetsz, aztán a másikba már a könnyeidet törölgeted. Mivel a következő két napban a lelkis éned jön elő, könnyen rávehető leszel bármire. Ezt a gyengeségedet többen kihasználhatják majd, ezért légy óvatos!

Bak

_0000_bak

Nem tudsz leállni a munkával, és még a hétvégén is képes vagy az asztalnál melózni. Hiába mondja neked bárki, hogy ne vidd haza a munkát, mert nem tesz jót a magán- és családi életednek. A probléma ott van, hogy mindennek a levét valójában te iszod majd meg. Hétvége van! Pihenj!

Vízöntő

_0007_vizonto

Vártalan pozitív események aranyozhatják be a hétvégédet. Olyan dolgok fognak történni, amire egyáltalán nem számítasz, mégis nagyon jól fognak esni. Ilyen lehet, egy apró figyelmesség párodtól, vagy családodtól, esetleg egy meglepetés vacsora a közeli étteremben. Bármilyen módon is jelentkezik a szerencse, csak örvendeni lesz okod!

Halak

_0003_halak

Annak ellenére, hogy hétvége révén nem várnád, hogy bárminemű változás álljon be anyagi helyzetedbe, mégis érhetnek meglepetések. Elképzelhető, hogy olyan üzleti lehetőségről hallasz majd, ami annyira felkelti érdeklődésedet, hogy nem bírsz majd hétfőig várni, és már most mindent tudni akarsz róla. Lehet, hogy megfogod az isten lábát?

Hozzászólások