Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

51. hét

2014/12/14

A csillagok állása kedvező az anyagiakra nézve az Ikrek számára. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos

Sokszor azt hiszed, hogy kesztyűs kézzel bánik veled az élet, mert nem úgy alakul az életed, ahogy azt eltervezted. Ám itt az idő, hogy ráébredj arra, hogy igenis, neked is vannak csodáid az életben. Gondolj csak a családodra, akik minden helyzetben szeretnek téged, akikhez akkor is fordulhatsz, amikor nehéz helyzetben vagy, és nem tudod merre tovább.

Kedves Bika!

_0010_bika

A kommunikációval nem lesz baj, sőt ezen a héten be sem fog állni a szád, amely egyes helyzetekben jól jön, míg máskor éppen ellenkezőleg sülhet el. Próbáld meg kontrollálni azt a bizonyos lepcsest, nehogy a szóáradat közben bizalmas, titkosnak titulált információk is elhagyják a szádat.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

A pénzügyekre nagyobb hangsúlyt kell fektetned, hiszen a csillagok állása kedvező az anyagiakra. Legyen az egy tárgyalás vagy munkahelyi meeting, mindenféleképpen sikereket fogsz elérni. Figyelj arra, hogy munkádat 110%-osan lásd el, hogy főnököd ne tudjon belekötni semmibe se. Legyél körültekintő!

Kedves Rák!

_0002_rák

Céltudatos vagy, ha terveid megvalósításáról van szó. Nem nagyon tűröd, ha porszem kerül a gépezetbe, és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt a fejedben megtervezted. Készülj fel rá, hogy a dolgok nem mennek majd karikacsapásra. Jobb, ha idegeidet előre felkészíted, hogy ne érjen váratlanul az, ha mindent újra kell tervezni.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Vedd észre, hogy neked is vannak értékeid, és ne helyezz mindenkit magad fölé. Egy hiba van a személyiségeden: azt hiszed, hogy nem szánt semmit neked az élet. Vedd észre, hogy milyen csodás lehetőségek vesznek körül nap mint nap. Legyél bizakodóbb, és ha egy probléma gátolja az utadat, akkor törekedj a helyzet megoldására.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Ne legyél önfejű! Ez lehetne a skorpióknak szóló hetilap szalagcíme is akár. Ezen a héten belecsöppenhetsz olyan izzasztó helyzetekbe, amikor szükséged lesz minden energiádra és türelmedre, hogy jól és kedvezően jöjj ki a szorult szituációból. Ne kezdj el vádaskodni, hogy ki miatt kerültél bele, hiszen leginkább saját magadnak köszönheted majd.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Eljött az ideje annak, hogy fellélegezz. Azok a problémák, amelyeket már hetek, sőt hónapok óta a válladon hordasz, eléggé összenyomták már az életedet. Állj a sarkadra és legyél az életed kovácsa! Ne engedd, hogy mások gondjai, problémái hatással legyenek az életedre. Alakítsd sorsodat és jövődet úgy, ahogyan azt valójában szeretnéd!

 

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Baráti kapcsolataidra több időt kellene fordítani, főképp azért, mert ők azok, akik meghallgatják gondolataidat, amikor lelked romokban van. Ne csak akkor keresd társaságukat, amikor éppen ki akarod beszélni magadat. Pénzügyi helyzeteden rengeteget őrlődsz és a napod 50%-át azzal töltöd, hogy aggódsz. Ne tedd, minden megoldódik!

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Amennyiben ingatlan ügyed van, és még nem került pont a végére, akkor ez a hét neked kedvez! Most érdemes hirdetni az eladó ingatlant vagy lakást, mert érkezhet egy olyan vevő, aki már szinte első alkalomkor leteszi az összeget az asztalra. Magánéletedben változás állhat be, amennyiben szeretnél egy újat kezdeni, akkor ez a hét kedvező lesz.

 

Kedves Bak!

_0000_bak

Bonyolultság a tetőfokon. Nem éppen úgy fog alakulni minden, ahogy azt eltervezted. A rosszhangulatú hétköznapokba egy kis boldogsághormont csempészhet az, amikor barátaid és szeretteid váratlanul meglepnek egy bonbonnal, vagy virágcsokorral.

 

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Mindenfajta megmérettetésnek kedvez ez a hét. Időzítsd erre hétre a vizsgákat, állásinterjúkat! Attól, hogy magabiztos vagy, még nem jelenti azt, hogy tudod is az anyagot, vagy felvételt nyertél a munkahelyre. Legyen meg a kellő tudás is, amit rengeteg szorgalommal és tanulással tudsz elérni. Ne legyél rest, mert csak így érheted el a céljaidat!

Kedves Halak!

_0003_halak

Rengeteget törődsz a barátaiddal: ez példás. Ám, amikor a magánéletedre terelődik a kérdés, ott már nem annyira jó a helyzet. Ha az idődet jobban be tudnád osztani, mint most, akkor az is előfordulhat, hogy belépne a nagy Ő az életedbe. Ameddig egyfajta összevisszaság jellemzi mindennapjaidat, ne számíts a nagy dolgok bekövetkeztére. Elsőnek tegyél rendet!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások