Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Január 26. - Február 1.

2015/01/25

Utazás vár az Oroszlánokra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kedves Kos!

_0011_kos

Lesz lehetőséged és okod is arra, hogy örvendezz, hogy igazán boldognak érezd magad. Rengeteg felszabadult, örömteli helyzetbe kerülsz most bele, amelyeket teljesen élvezz ki. Sose lehet tudni, hogy mikor lesz újra ilyen heted, amikor apró örömök érhetnek. Vedd észre azokat, örülj nekik és dicsérd nyugtával a napot.

Kedves Bika!

_0010_bika

Lezárás időszaka köszönt most be. Hét napon keresztül a vég, a befejezés, a lezárás energiái uralkodnak és készülj fel rá, hogy ami nem működik az életedben, az végérvényesen véget fog érni. Nem lehet most már tovább halogatni a rosszul működő kapcsolatodnak a lezárását vagy a pénzügyi kiadásaid mérséklését. Itt az idő!

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Ugyan reménykedsz benne, hogy messze elkerülnek a rossz, veszteséget okozó élethelyzetek, ám most többször is belecsöppenhetsz olyan szituációkba, amikor szükség lesz a kitartásodra és a belső erődre. Amennyiben elveszted a türelmedet, könnyen mondhatsz olyanokat, amelyekkel megsérted társaidat és még rosszabb helyzetbe kerülhetsz.

Kedves Rák!

_0002_rák

Most a munkahelyedre kell koncentrálnod, mindent el kell végezned, amit rád bíznak, semmit sem szabad visszautasítanod. Elképzelhető az is, hogy egy kollégáddal vagy kolléganőddel szorosabb kapcsolat alakul ki, amelynek folytatása már csak rajtad és rajta fog múlni. El kell döntened, hogy mit szeretnél: kizárólag munkakapcsolatot vagy többet is?

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Egy utazásról fogsz hírt kapni, amin nagy valószínűséggel te is részt fogsz venni. Rég vágysz arra, hogy kilépj a négy fal közül és kicsit világot láss. Most minden lehetőséged adott lesz ehhez. Vigyázz! Nem minden arany, ami fénylik. Elképzelhető, hogy az utazás körül egy kis ködösítés van. Mielőtt igent mondasz rá, tájékozódj körültekintően a részletekről.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Szerelmi életedben most felkavarhatja az állóvizet egy személy érkezése, amelyre már lehet titokban számítottál is. Ha jelenleg szingli vagy, akkor ne várj tovább, itt a remek alkalom, hogy véget vess a régóta tartó magánynak! Amennyiben most kapcsolatban élsz, gondolkodj el, hogy mit veszíthetsz, és mit kaphatsz, ha változtatsz – és ennek tudatában dönts!

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Állandósulni látszik az a pozitív életszemlélet, amelyet megpróbálsz gyakorolni és magadra húzni. Jobban teszed, ha nem, mint egy maszkot, úgy húzod magadra ezt a pozitív hozzáállást, hanem megpróbálod átélni és a mindennapjaidba beszivárogtatni ezeket, illetve a hozzá tartozó gondolatokat is. Hidd el, sikerülni fog!

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Vigyázz, veszteség érhet a héten! Nem biztos, hogy jó tendencia az, hogy ennyire naiv vagy, és mindenkiben elsőnek a jót látod meg. Legyél visszafogott és ne ossz meg mindenkivel sok információt magadról, mert visszaélhetnek vele. A párkapcsolatodra, magánéletedre fókuszálj most, mert ott viszont újra kell építened a bizalmat!

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Váratlan öröm érhet téged – és nem csak az anyagiakra értve. Lehetséges, hogy a párkapcsolatodban történik valami váratlan, pozitív fordulat, amely fenekestől felfordítja az életedet. De nyugodj meg, csak is pozitív irányba történhet mindez. Pénzügyek terén pedig – ha szereted a szerencsejátékokat – melléd szegődhet Fortuna.

Kedves Bak!

_0000_bak

Egyik tulajdonságod az, hogy nagyon nehezen bízol meg az emberekben. Ez olykor jól jöhet, ám a párkapcsolatodban inkább hátráltató tényező, amikor a másik fél nem érzi azt, hogy valóban szereted, hogy megbízol benne. Pedig egy kapcsolat fontos alappillére a bizalom, ha nem a legfontosabb. Próbáld meg a héten ezt megerősíteni, és közelebb kerülni hozzá!

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Féltékenység, féltékenység és újra csak féltékenység – ez van most benned nagyon is erőteljesen, mert félsz attól, hogy párod megcsal, vagy ne adj isten, kettő vasat tart a tűzben. Semmi okod a félelemre, bízz meg benne 100%-osan! Az otthoni, családi dolgokra viszont több időt és energiát szánj, mert viták és problémák adódhatnak!

Kedves Halak!

_0003_halak

Rengeteg új és nagyon jól hasznosítható ötlet, terv pattan ki ezen a héten a fejedből. Ha vállalkozáson gondolkozol, és megvilágosodsz a terveidet illetően, akkor ne lacafacázz, hanem vágj bele és indítsd el a projektet. Sikeres leszel, ha hallgatsz megérzéseidre és mindent a szíved valamint eszed szerint teszel.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások