Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

41. hét

2014/10/05

A bakok kicsit a romantikára koncentráljanak, hiszen életük középpontjában most a szerelem áll. Mire számíthat a többi jegy a héten? Horoszkópunkból megtudhatod!

Kedves Kos!

_0011_kos

Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehet meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz.

Kedves Bika!

_0010_bika

Érezted már úgy, hogy valamiért rossz csillagzat alatt születtél? Ezen a héten ez az érzésed teljesen szertefoszlik majd. Sikert, sikerre halmozhatsz, munkahelyeden egyre jobban megbecsülnek majd, hiszen olyan jó ötletekkel rukkolsz elő, amiket azonnal meg akarnak valósítani. Állj készen rá, hogy bezsebeld a bókokat, elismeréseket.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Szerencsére könnyen elő tudod rántani az optimista énedet, bármilyen negatív esemény is történjen meg veled. A mostani pár napban is az örök küzdő éned fog felszínre törni, és bárki is akarjon megállítani, nem fog neki sikerülni. Lelkesedésed és pozitív látásod határtalan lesz, ami a párkapcsolat, anyagiak illetve egészség területekre is jó hatással lesz.

Kedves Rák!

_0002_rák

A héten át kell fésülnöd az életedet, hogy ráébredj arra, hogy miből van hiány, mi az a terület, amire több időt kell szánnod. Elképzelhető, hogy egy számlát elfelejtesz befizetni, s emiatt egy kisebb hivatalos ügyed is lehet. Nem tűnik sok időnek a pár napos csúszás, de már a cég küldi is a felszólítást. Aggodalomra nincs ok, most még rendezheted.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Munkahelyeden lehetséges, hogy vitába keveredsz majd, sőt lehet, hogy feletteseddel sem éppen jó hangulatban fog telni a hét. Sajnos meg kell tedd azokat a feladatokat – amelyek lehet nem is tartoznak munkakörödhöz – amelyeket a vezető mond neked. Jobban jársz, ha nézelődsz a munkalehetőségek között, saját magad miatt érdemes váltanod.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Rövid időn belül, egy pozitív, gyors lecsengésű változáson mehet keresztül az életed. Lehetséges, hogy egy rövidebb hivatalos ügyön is át fogsz esni, amelyről levélben fogsz hivatalos tájékoztató kapni. Ne engedd azt, hogy a félelem az ilyen helyzetekben elhatalmasodjon rajtad, merd legyőzni a problémákat, a nehézségeket.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Előtörhet belőled a féltékenység, amely talán eddig mélyen szunnyadt és egyáltalán nem ütötte fel a fejét. Próbálj meg higgadt maradni, s ha bármi kétely vetődik fel benned, a párod hűségével kapcsolatban, inkább egyenesen, szemtől szembe kérdezd meg, és oszlasd el az aggályaidat, amik igazából teljesen alaptalanok.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Reménykedsz benne, hogy be tudod vonzani az éltedbe a boldogságot és az örömöt. Ezt most leginkább egy jó baráti beszélgetéssel tudod megtenni. A legjobb barátaiddal ülj be egy kávézóba, vagy menjetek el szórakozni és beszéljétek ki a problémáitokat, gondjaitokat, amelyek nyomasztanak titeket. Felszabadultabb és gondmentesebb lesz utána.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Váratlan öröm érkezik az életedbe! Lehetséges – ugyan pár napra csak -, hogy beköszönt a szerencse! Amennyiben szoktál szerencsejátékon játszani, akkor most mindenféleképpen tölts ki egy lottószelvényt, vagy vásárolj egy sorsjegyet. A pénzügyi adósságaidat is rendezheted, amennyiben most utánanézel a helyzetedhez illő lehetőségeknek.

 

Kedves Bak!

_0000_bak

A középpontban most a szerelmi életed áll. Nem szabad, hogy emiatt elhanyagold a pénzügyeidet, illetve egészségügyi állapotodat. Igaz, úgy érzed, hogy a fellegekben jársz, mert boldog párkapcsolatban élsz, de később megbánhatod, hogy emiatt több jó üzleti lehetőséget is parlagon hagytál. Ne legyél elvakult!

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Legyél kitartó és hűséges – ez a hétre a csillagok üzenete. Rengeteget szomorkodsz, mert úgy érzed, hogy környezeted elhanyagol téged. Barátaid már nem annyira foglalkoznak lelki állapotoddal, mint ahogyan azt korábban tették. Szó sincs arról, hogy megfeledkeznének rólad, csupán nekik is van saját életük és azt élik. Te is kezdj el végre valóban élni!

Kedves Halak!

_0003_halak

Gondolkoztál már azon, hogy mit jelent neked a valódi szerelem, miben leled meg teljesen a boldogságodat? Ha még nem, akkor nem is kell tovább gondolkoznod, mert most meglelheted mindazt, amit szeretnél: boldog magánéleted lehet, a problémák messze elkerülhetnek. Azért a pénzügyekről se feledkezz meg, végezd jól a munkádat.

Hozzászólások