Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

42. hét

2014/10/12

A Bikák számára azt tanácsolják a csillagok, hogy vegyék észre az örömforrásokat. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos

Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik megfogalmazódnak benned. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzájárulnál a helyzeted javulásához.

Kedves Bika!

_0010_bika

Munkahelyeden nő a feszültség, aminek az oka főképp az, hogy egyre több feladatot kell ellátnod – ugyanannyi pénzért, mint korábban. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg a munkamennyiséget visszafogni és nem túlvállalni magad, mert annak komoly következményei lehetnek. Kicsit húzd be a kéziféket és vedd észre az örömforrásokat.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Látogatásokban gazdag hét elé nézel. Többször láthatod vendégül egy-egy jó barátodat, vagy családtagodat, akivel szinte mindent ki fogsz majd beszélni. Vigyázz, ne legyél a környezeted lelki szemetesládája, amibe mindenki beledobálhatja a terheit. Ha már úgy érzed, hogy eleged van, akkor kérj időt az ismerőseidtől.

Kedves Rák!

_0002_rák

Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség a hétköznapjaidban, akkor vess pár pillantást az ellátandó munkáidra. Ha vannak olyan tényezők, amik kirívóan sok idegeskedéssel járnak, és nélkülözhetőek az életedből, akkor egyszerűen mondj le róluk. A magánéletedben is kevesebb összetűzés várható, ugyanis párod elkezd leszámolni az önfejűségével.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Nem tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A közelmúlt egyik eseménye még mindig felzaklat legbelül, folyamatosan emészted magad a történtek miatt. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi szebbé, jobbá.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszed eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakában az életednek. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Magánéletedben a harmóniát fogod teljes mértékben megtapasztalni. Terveid, vágyaid úgy fognak megvalósulni, ahogyan azt kigondolod. Jól vigyázz! A vitákat és feszültségeket jobban teszed, ha most kerülöd, mert egy hirtelen indult harcból akár szakítás és szétköltözés is lehet. Legyél kedves és megértő pároddal, hiszen ő is csak ember.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Magányosság és elhagyatottság az, ami most jellemzi az életedet. Nem annyira pörgős az életed, mint ahogy azt valójában szeretnéd, sőt úgy gondolod, hogy a világ is összeesküdött ellened – pedig nem! Vedd észre, mennyi ember áll melletted és támogat a nehéz helyzetekben, amikor fontos, akár rizikós döntéseket kell meghoznod.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Újabbnál újabb lehetőségekkel találkozhatsz a héten. Nem lehetetlen, hogy egy jobban fizető állást fognak neked ajánlani, ami miatt gondolkodóba eshetsz, hogy maradj vagy válts. Ebben az esetben a józan eszedre hallgass, illetve pénztárcádra. Ám ahhoz, hogy valami jó dolog érkezhessen az életedbe, valamit áldoznod kell – vagy később magától elveszi az élet, ami jobban fájhat.

Kedves Bak!

_0000_bak

Hiába végeztél számításokat, hiába tervezgettél, a dolgok most nem az elvárásaid szerint fognak alakulni. Még az első pillanatokban érezheted úgy, hogy kezedben az irányítás, de rövidesen rádöbbensz, hogy a szekér nem arra megy, amerre te akarod. Engedj lejjebb az egódból, és merj segítséget kérni. Az önfejűséged lehet a veszted.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Ezt a hetedet a szeretet fogja áthatni. Készülj fel rá, hogy egy új vagy megújuló szerelem fog érkezni. Ha inkább a meglévőt szeretnéd még jobbá tenni, akkor vigyázz, hogy nehogy valami bolondságot csinálj, aminek párod nem örülne. A munkahelyeden is jó lesz a légkör, senki se akar majd vitába keveredni, béke és nyugalom lesz.

Kedves Halak!

_0003_halak

Nem is tudod, hogy már hol áll a fejed, mert annyi dolgot csinálsz egyszerre. egyik feladat érkezik a másik után, és olykor már egy határidőnapló is kevés ahhoz, hogy mindent fejben tarts. Ez a nagy pörgés viszont ahhoz vezethet, hogy teljesen kimerülsz. Találd meg a hétköznapokban is az időt a pihenésre, arra, hogy feltöltődj.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások