Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

48. hét

2014/11/23

Az Ikrek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, mert kiderülhet, hogy az utóbbi időkben többször füllentettek. Na, de mit ígérnek a többi jegynek a csillagok?

Kedves Kos!

_0011_kos

Szerelmi életedben most változás ígérkezik. Lehetséges, hogy elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy jó-e az a helyzet, amelyben jelenleg vagy. Szükséges neked a változás, igényled azt, hogy valami új legyen az életedben? Ha igen, akkor ne várj tovább, indulj el a változás útján, ha pedig nem, akkor becsüld meg a mostanit.

 

Kedves Bika!

_0010_bika

Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban oda, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve, hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magadat egy helyzetben és ebből komoly viták, feszültségek alakulhatnak ki.

 

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Csak óvatosan a füllentésekkel. A sorozatos félrevezetések már komolyan visszaüthetnek. Egyre több helyzetbe kerülsz, amikor azt kívánja a szituáció, hogy füllents – legalábbis te így érzed. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha hagynád a hazugságokat és az igazság útját járnád. Még nem késő tiszta vizet önteni a pohárba, így letehetsz egy adag terhet a válladról.

 

Kedves Rák!

_0002_rák

Nagyon vágysz arra, hogy végre valami kis szerencse, vagy öröm érjen a sok-sok megpróbáltatás után. Most beköszönthet a szerencse, ezért érdemes használnod Fortuna energiáit, akár lottózni vagy valamilyen szerencsejátékon megjátszani a szokásos számaidat. Vigyázz, mert ha nyersz, akkor sok ellenséged és irigyed lesz, azaz felkötheted majd a gatyát.

 

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Magányosan, „önemésztően” kezdődhet ez a heted, de egy érkező pozitív hír szinte mindent megváltoztathat. Most belép az életedbe az öröm, a nevetés, amely sajnos egy jó ideje már száműzésre került, de végre új önfeledten jól érezheted magad. Engedj el minden korlátot, rombolj le minden falat, amit magad köré húztál!

 

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Ha nem veszel erőt magadon, és nem kerekedsz a problémákon felül, akkor előbb utóbb azt veheted észre, hogy a problémák irányítanak téged. Ezt előzd meg és koncentrálj arra, amit el szeretnél érni. Most, ha minden erőddel és energiáddal a sikerességre, terveidre fókuszálsz, előbb utóbb teljesülnek azok. Ne add fel most a reményt!

 

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Másra se tudsz gondolni, csak arra, hogy hogyan legyen még több pénzed, hogyan biztosítsd az anyagi biztonságot magadnak és szeretteidnek. Sajnos ez idő alatt elfeledkezel a párkapcsolatodról, és lassan fontosabbá válik neked a pénz, a siker, mint az, hogy legyen melletted egy szerető társ. Próbáld meg visszaállítani az egyensúlyt, mielőtt késő lenne!

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Szerelem, szerelem és csak szerelem! Ez lesz most a héten a meghatározó tényező az életedben. Mindent megteszel most párod boldogságáért, és ez viszont is igaz. Most kölcsönösen egy húron fogtok pendülni, talán egymás kívánságát, gondolatait is kitaláljátok, ráéreztek a másik lépéseire. Próbálj most visszavonulni és megélni a magánéleti örömöket.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Eléggé erőteljesen gondolkodsz azon, hogy milyen módszerrel, megoldással tudnál több pénzt az életedbe megteremteni. Másodállás vagy egy vállalkozás indítása? Utóbbiba csak akkor fogj bele, ha van egy egész, ép terved, amely úgy gondolod, hogy működőképes is lehetne. Fontos: családodat ne hanyagold el a pénzügyek miatt.

 

Kedves Bak!

_0000_bak

Rövid időn belül véget ér valami hivatalos ügyed, amely már akár hónapok óta húzódhat. Ez nem kevés stresszel, idegességgel, felesleges energiakidobással jár. Most végre leteheted válladról ezt a terhet, így nem fognak napról napra rosszabbnál rosszabb gondolatok nyomasztani. Fellélegezhetsz, valamint itt az ideje, hogy megtisztulj lelkileg!

 

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Itt az idő, hogy leszámolj azzal a magányossággal, amely az elmúlt pár napban elhatalmasodott rajtad. Miért engeded, hogy boldogtalan legyél és elnyomásban élj? Nem tudsz igazán kiteljesedni, mert mindig félelmek vannak benned, holott egy feladatunk van az életedben: boldogan, felhőtlenül élni. Mikor ébredsz rá erre, és kezdesz el ennek megfelelően cselekedni?

 

Kedves Halak!

_0003_halak

Ha a problémák miatt már sokszor úgy érzed, hogy inkább strucc módjára a homokba dugod a fejed, akkor van egy rossz hírem. Attól a gondok ugyanúgy ott maradnak és tovább nyomják a válladat. Inkább nézz szembe a nehézségekkel, mert most segítség érkezhet, amivel ha élsz, akkor képes leszel egyenesbe hozni a kicsit kisiklott életedet.

 

Hozzászólások