Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

36. hét

2014/08/31

A csillagok szerint a Mérlegek energikus hét elé néznek, ezért minden problémát meg tudnak majd oldani. A többi jegy képviselője vajon mire számíthat?

 

Kedves Kos!

_0011_kos

 

 

 

 

 

 

 

Most rengeteget fájhat a fejed – nem csak az egészségügyi állapotodra értve. Mindenen agyalsz, szeretnéd a legjobbakat kihozni minden helyzetből, viszont olykor már nincs tovább és nem tudsz még többet kihozni az aktuális helyzetedből. Ekkor is mindig azon agyalsz, hogy mégis miként lehetne kitörni. Próbálj meg lenyugodni és légy türelmes!

Kedves Bika!

_0010_bika

Pénz, pénz és pénz – ez az, ami körül forognak most a gondolataid és szinte megállás nélkül azon gondolkodsz, kattogsz, hogy milyen módon tudnál több pénzt teremteni az életedbe. Most egy idősebb férfi segítségével olyan lehetőségekről, ajánlatokról értesülhetsz, amelyeket kár lenne kihagyni. Tájékozódj teljes körűen és élj megfelelően velük!

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Ha eddig úgy vélted, hogy anyagi helyzeted rossz, akkor most igencsak meg fog változni a véleményed, mert a héten nagy változások állnak be. Olyan munkafelkérés és lehetőség érkezik majd hozzád, amelyre nem tudsz majd nemet mondani. Ennek két oka van: szükséged van pénzre és ellenállhatatlan ajánlatról kapsz majd hírt.

Kedves Rák!

_0002_rák

Ellenségeskedés áldozata lehetsz a következő napokban, ezért jobban teszed, ha megválogatod, hogy kiknek a társaságát keresed. Az olyan személyektől tartsd távol magad, akik csak a pénzed, vagy esetleg jó kedved miatt vannak melletted. Egy igazi barát és azok a személyek, akikben megbízhat a rosszban is melletted vannak, nem csak a jóban!

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Ezen a héten – a 12 csillagjegy közül – te leszel a legszerencsésebb. Szinte minden úgy alakul, ahogy azt eltervezed, főképp a szerelemben. Bátran készíts hétvégi programot közösen a pároddal, hiszen minden jól fog sikerülni. Ügyelj arra, hogy a magánéleted és a munka két külön dolog, ne akard sose keverni a kettőt, és ne is vidd utóbbit haza.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Itt az ideje, hogy megbeszéld partnereddel a régóta húzódó problémákat, azokat a gondokat, amelyek már a felszín alatt jó ideje meghúzódnak. A héten koncentrálj a magánéletedre és rendezd a feszültségeket. Munkahelyeden lehetséges, hogy nem tudsz 100%-osan teljesíteni, hiszen a szerelmi életeden jár folyton az agyad.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Biztosan nem lesz szükséged energiaitalra a héten, hiszen te magad is egy nagy energiabomba leszel. Energikus hét elé nézel, nem kell félned attól, hogy levert vagy kedvetlen leszel. Minden úgy alakul majd, ahogy azt szeretnéd, de előfordulhat, hogy az anyagi helyzetedben egy kisebb probléma felüti a fejét, amit hirtelen kell majd megoldani. Nyugalom, sikerülni fog ez is!

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Itt a barátok és a közösség ideje. Menj és mozdulj ki bátran az otthonodból, ne akard leélni az életedet a négy fal és munkahelyed között. Barátaiddal közösen szervezz programokat: kerti grill party, bográcsozás, szalonnasütés vagy egyszerűen menjetek el egy szórakozóhelyre és érezzétek jól magatokat! Szabadulj fel, és engedd el az aggodalmakat!

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Magánéletedben igazán pozitív változások elé nézel, és most indulhat be teljes egészében a szekered. Ne félj, és ne ragaszkodj a múlthoz – engedd, hogy változzanak a dolgok. Amennyiben az élet jobb lehetőséget kínál, akkor élj vele – értve ezt a magánélet, a párkapcsolat vagy a munkahelyi kérdésekre. A gondolataidat próbáld meg rendezni, pihenni picit!

Kedves Bak!

_0000_bak

Sokat görcsölsz azokon a problémákon, amelyek már egy jó hónapja benne vannak az életedben. Ilyen például a magánélet, ahol úgy éred, hogy elhanyagolnak és szinte már érzelmek nélkül éled a napjaidat, hétről hétre. Ha úgy véled, hogy ez a kapcsolat kifújt, és nincsen benne több lehetőség és energia, akkor zárd le.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Annak ellenére, hogy úgy érzed, mintha kibabrálna az élet veled, igenis történni fognak pozitív változások nálad is, ám ezeket ne kiabáld el, és ne oszd meg egyből mindenkivel. Tudniillik, csillagjegyed szerint minden örömön és boldogságon osztozni akarsz, ám az élet most arra kényszerít, hogy legyél kicsit önző.

Kedves Halak!

_0003_halak

Rengeteget gondolkoztál már azon, hogy munkahelyet váltasz, ugyanis úgy véled, hogy ezen a helyen minden rossz megtörténik veled. Kollégáiddal sem a legjobb a viszonyod – kár tagadni, de mindezek ellenére jól érzed magad a helyeden. Főnököd is meg van elégedve munkáddal, így nincs más hátra, mint feledni a rosszat és csak a jóval foglalkozni.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások