Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Október 21.

2014/10/21

A Bak jegy szülöttei hatalmas hibát követhetnek ma el a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Feszült a légkör körülötted, és ezt te is érzed és tapasztalod. Próbáld meg minél jobban leredukálni a feszültséget! Nyugtasd a társaidat, környezetedben élőket, lépj fel magabiztosan, mikor a helyzet úgy kívánja!

Bika

_0010_bika
Ha még nem foglalt a szíved, érdemes lenne gyakrabban társaságba járni. A ma este pont alkalmas erre. Kollégáid, barátaid egy laza, beülős estére invitálhatnak, amit vétek lenne visszamondani. Vesd bele magad az életbe!

Ikrek

_0005_ikrek
Csak testben vagy jelen a munkahelyeden. Látszik, hogy gondolatban, lelkiekben teljesen máshol vagy és máson kattogsz. Próbáld meg ezeket félretenni és csak a munkára koncentrálni. A gondok az idegeskedéstől úgysem oldódnak meg.

Rák

_0002_rák
Nagy szükséged van a változásokra, ennek ellenére még várnod kell egy picit. Sajnos nem olyan ütemben történnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Elő kell venned a türelmes énedet, hiszen tudod, rózsát terem.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Vigyázz magadra, hiszen belőled is csak egy van! A vezetésre különösképpen figyelj ma oda, ugyanis könnyen megtörténhet, hogy valami baleset ér. Ez még elkerülhető, így egy kis odafigyeléssel jobb lehet a napod.

Szűz

_0001_szűz
Váratlan vendégek állíthatnak be, de ne idegeskedj! Az illető valószínűleg szó nélkül a segítségedre siet, ugyanis látja, hogy valami nincs rendben. Ne húzz magad köré falakat, hanem engedd, hogy segítsen neked!

Mérleg

_0006_merleg
Önfejű, akaratos emberrel kerülhetsz össze. Kénytelen vagy elviselni az illetőt, ne játssz a türelmével! A mai nap sok lehetőséget tartogat arra, hogy felszínre hozd képességeidet és rájöjj, hogy mennyi minden van még benned!

Skorpió

_0004_skorpio
Legyél pontos ma minden helyzetben! Az esetleges késesek nem tesznek jót a hírednek. Igyekezz kellemes benyomást kelteni mindenkiben. Ehhez pedig szervesen kapcsolódik az, hogy figyelsz a határidőkre, időpontokra!

Nyilas

_0009_nyilas
Pénzügyeidet rendezd el, készíts költségvetést! Tervezd el kiadásaidat a következő hónapra, és ezeket vezesd is fel egy lapra, vagy táblázatba. A feladat adott lesz. Tartani magad a megálmodott költségvetéshez!

Bak

_0000_bak
Hatalmas hibát követhetsz ma el. Mielőtt cselekednél, gondold át, hogy jó lépés-e. A sietés, a rohanás ma nem lesz kifizetődő. Fogadd meg, a lassan járj, tovább élsz bölcsességet! Hidd el, jobban jársz, ha visszaveszel!

Vízöntő

_0007_vizonto
Munkatársad, akivel ma együtt kell dolgoznod, nagyon mérges és feszült lehet. Beszéljétek meg a konfliktusotokat! Legjobb már az elején letisztázni a dolgokat, hogy a későbbiek során ebből nagyobb probléma ne legyen.

Halak

_0003_halak
Váratlan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estédet sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások