Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Október 28.

2014/10/28

A Halakra ma az agresszió lesz jellemző a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A csillagállásból kifolyólag kissé türelmetlen vagy. Ez nem jellemző rád. Így sokan csodálkoznak reakcióidon. Korán térj haza, és maradj a négy fal között, mert benne van a pakliban, hogy még este is megbántasz másokat.

Bika

_0010_bika
Fáradhatatlan leszel ezen a napon, és az eddig kiaknázatlan energiáid is előtörhetnek majd. Másokat is meglepsz figyelmességeddel, profi munkavégzéseddel, modoroddal. Ezt a jó szokásodat próbáld meg hosszan megtartani.

Ikrek

_0005_ikrek
A bolygó állása ismét neked kedvez! A fejüket esetelegesen felütő problémák szinte maguktól megoldódnak. A munkáddal is gördülékenyen haladsz, így semmi nem akadályoz abban, hogy boldog legyél!

Rák

_0002_rák
A mai hatások eredményeképpen váratlan anyagi nehézségeid támadhatnak. Kezeld józanul a szokatlan helyzeteket. Mindez átmeneti, hamarosan minden a régi lehet, ha megőrzöd higgadtságodat!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Olyasvalakivel köthetsz ma szerződést, aki életed végéig annak része lehet. Néha talán bánod, hogy ez így van. Ám alapjában véve hálásnak kellene lenned a sorsnak, hogy ő részévé válik a mindennapjaidnak!

Szűz

_0001_szűz
Könnyed betegség, megfázás miatt ma nem leszel elemedben. Munkádat végezd lassabban, vigyázz egészségedre. A túlzott rohanás nem tesz túl jót az amúgy is megtépázott állapotodnak. Kúráld ki magad minél hamarabb!

Mérleg

_0006_merleg
Törekedj a tökéletességre! Ne elégedj meg a közepes teljesítménnyel! A mai napon maximalista kell, hogy legyél. Ha főnököd is ezt az igyekezetet látja rajtad, a fizetésemelésnél nem lesz majd kérdés, kinek adjon többet.

Skorpió

_0004_skorpio
Több pénz ütheti a markodat, mint ahogy azt gondoltad. A kellemes meglepetést valahol meg is kell ünnepelned. Este hívd meg barátaidat, újságold el nekik a jó hírt, és engedd, hogy osztozzanak örömödben!

Nyilas

_0009_nyilas
Munkahelyedet korán hagyd el, ma ne túlórázz! Töltsd családoddal a szabad délutánjaidat, csald ki rokonaidat a friss levegőre és mozogjatok együtt! Egy közös, családi edzés egy nagyon jó csapatépítő program lehet.

Bak

_0000_bak
Egy ismerősöd gyakran felbukkanhat az életedben. Előfordulhat, hogy tervezett, szándékos találkozások ezek. Ne bízz meg az illetőben! Könnyen átverhet, megkárosíthat, ami miatt majd szívhatod a fogadat.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ma sikerül számos dolog végére járnod, mintha minden szög kibújna a zsákból. Helyzeteddel azonban ne élj vissza, maradj diszkrét. Egyszerűen élvezd, hogy a tudás hatalom és te birtoklod!

Halak

_0003_halak
Agresszív vagy, de nem veszed észre! Tapintatlanul ráerőszakolod magad egy társaságra. A mai nap nem érzed, hogy felesleges, nem kívánt vagy egy csoportban. Néha lehet, hogy tudnod kellene nemet is mondani.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások