Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

November 11.

2014/11/11

A csillagok szerint a Szűz jegy szülötteit hatalmába kerítheti ma a magány. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ma visszahúzódóbb és csendesebb lehetsz, mint általában szoktál. Ennek semmi komoly oka nem lesz, csupán annyi, hogy érzed, hogy a rengeteg rohanás és hajtás, ami nap mint nap rád nehezedik, nem feltétlen jó. Itt az ideje, hogy ilyen módon egy kicsit pihenj és félre tudd tenni a gondjaidat.

Bika

_0010_bika
Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbe tök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb, hogy már legközelebb a babérokat arathasd.

Ikrek

_0005_ikrek
Személyiségedből adódik, hogy mindent szeretnél saját magadtól elérni, és számodra a segítségkérés szinte nem létező dolog, most mégis egy olyan alkalomról szerezhetsz tudomást, amire kár lenne nemet mondanod. Habár tálcán kínálták a lehetőséget, attól még nem ördögtől való. Élj vele és meglátod, hogy gyümölcsöző lesz!

Rák

_0002_rák
Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg! Egyik szituációnak sem lesz negatív következménye, ha önuralmat gyakorolsz.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Munkahelyeden egyre több elismerést gyűjthetsz be kollégáktól, ügyfelektől, sőt még a főnöködtől is. Szerencsére ezek a pozitív visszajelzések téged csak arra inspirálnak majd, hogy 200%-ot adj bele munkáidba. Egy dolgot viszont nem szabad elfelejtened! Van a magánélet és van a munka. A kettőt nem érdemes keverni.

Szűz

_0001_szűz
A nap során hatalmába kerít a magány. Míg dolgozol, az idő alatt is azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nehezíted majd saját magadnak a napodat.

Mérleg

_0006_merleg
Bármerre mész is ma, jobban teszed, ha induláskor és érkezéskor is kétszer átnézed, hogy meg van-e minden értéked. Nagy az esély arra, hogy ott felejtsd valahol pénztárcádat, telefonodat, vagy éppen egy kedves ember eltulajdonítsa azokat. Legyél óvatos és próbálj meg egy kicsit visszavenni a tempóból.

Skorpió

_0004_skorpio
Ma mindennek úgy fogsz örülni, mint majom a farkának. Képes leszel a legkisebb kőnek is örülni, ugyanis abban is meglátod majd a szépséget, a jót. Ezt a szemléletet kellene megőrizned a hét minden napjára. A párkapcsolatodban is olyan meglepetések érhetnek, amikre egyáltalán nem számítottál.

Nyilas

_0009_nyilas
Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni. Sőt, lehet, hogy egyesek megkérdezik majd azt is, hogy minden rendben van-e?

Bak

_0000_bak
A mai napod csak az álmodozásról fog szólni. Ha monoton munkával bíznak meg, akkor valószínű, hogy hagyni fogod az egészet. Nem azért, mert nem tudnád megcsinálni, hanem azért, mert a gondolataid majd jobbról balra cikáznak, és egyszerűen nem leszel képes koncentrálni.

Vízöntő

_0007_vizonto
Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

Halak

_0003_halak
Fortuna egész nap melletted dekkol majd, és várja a megfelelő pillanatot, amikor egy kis szerencsét hoz majd az életedbe. Ha szoktál sorsjegyen játszani, akkor ma feltétlen bízd magad a szerencsére, és kaparj egyet. A magánéletedben pedig ma teljes mértékben ki leszel szolgálva. Párod akár egy kis meglepetés vacsorával is készülhet.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások