Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

December 9.

2014/12/09

A Halak jegy szülöttei komoly döntés előtt állnak, ami a magánéletüket illeti a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Hiába vesznek körül a barátok, ismerősök és kollégák, mégis úgy fogod érezni, hogy egyedül vagy. Ebben a helyzetben fontos, hogy melletted legyen a párod és éreztesse veled azt, hogy szeret. A jó hír az, hogy meg is fogja tenni és segít elűzni a magányt.

Bika

_0010_bika
Ha nincs kedved ma kimozdulni, hiába hívnak bárhova is, tölts egy kellemes estét a kedveseddel! Ha már együtt vagytok, akár egy romantikus vacsorával is meglepheted. Minden csak igyekezet és szorgalom kérdése. Készíts elő mindent!

Ikrek

_0005_ikrek
Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap. Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

Rák

_0002_rák
A pénzügyeidben ma nem túl sok pozitív eseményre számíthatsz. Ha üzleti tárgyalásod lesz, akkor inkább próbáld meg elnapolni, mert a mai csillagállás nem kedvez az pénzügyi befektetéseknek. Legyél óvatos, ha aláírásra kerül a sor!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A kötetlen beszélgetések közben könnyen kifecsegheted a titkaidat, aminek később megihatod a levét. Legyél elővigyázatos és óvatos! Minden szó amit kimondtál, már nem visszaszívható. A kései bánattal pedig nem sokra mész.

Szűz

_0001_szűz
Szentelj több figyelmet az egészségedre, figyelj szervezetedre! Bármilyen apró probléma esetén is fordulj azonnal orvoshoz, mert könnyen megelőzhetsz egy szövődményes problémát. Jobb félni, mint később megijedni.

Mérleg

_0006_merleg
A csillagállás ma nem kedvez a románcoknak, a párkapcsolatoknak. Könnyen zátonyra futhat a kapcsolatod, ha nem túl stabil lábakon áll. Ha már felvetődik benned vagy párodban a lezárás kérdése, akkor igazából nincs miről beszélni.

Skorpió

_0004_skorpio
Nagyon jó nap vár rád! Karrier és párkapcsolat terén is egyaránt babérokat arathatsz majd. Kemény munkádnak ma beérik a gyümölcse, és végre pénz áll a házhoz. Ki tudod fizetni majd számláidat és fellégezhetsz a teher alól.

Nyilas

_0009_nyilas
Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

Bak

_0000_bak
Egyensúlyod felborulhat a nap során, és a legváratlanabb pillanatokban álmosodhatsz el, vagy éppen az éjszaka közepén törhet rád a munkamánia. Ahhoz, hogy bioritmusod helyreálljon, csak egy kis pihenésre és koncentráltságra van szükség.

Vízöntő

_0007_vizonto
A romantika, a szerelem fogja megédesíteni a napodat. Rád fér már a törődés, és ma végre meg is fogod kapni. Ha még nincsen konkrét személy, aki mindezt megadhatná, akkor kezeld lazán a helyzetet és várd, hogy kit sodor eléd az élet.

Halak

_0003_halak
Magánéletedben egy komoly döntést hozhatsz majd meg. Az elmúlt időszak alapján szeretnéd komolyabb vizekre terelni kapcsolatotokat. Így az összeköltözés, eljegyzés, házasság lehetősége is felvetődik majd. Ha már mindegyiken túl vagytok, akkor a házasság megújításán gondolkozhatsz.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások