Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

December 16.

2014/12/16

Az érzelmek fognak dominálni a Rákoknál a mai nap során a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Mikor veszed már végre kezedbe az irányítást, és kezded te iránytani a saját életedet? Ne engedd, hogy kicsússzanak a szálak a kezeid közül! Legyél határozott, és indulj el a siker útján! Ha sikerül helyrehozni az anyagi helyzeted, akkor a párkapcsolatod is kiegyensúlyozottabb lesz.

Bika

_0010_bika
Támaszkodj az intuíciódra az egész nap folyamán! Hetedik érzéked soha nem csal meg! A tényállásokat se hagyd ugyan figyelmen kívül, de most az eszed helyett jobb, ha a szívedre hallgatsz! A szeretet nyelvét te is érteni fogod!

Ikrek

_0005_ikrek
Annak ellenére, hogy már nagyon a hétvégére gondolsz, még ma is új lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Ez azért jó hír, mert már jó ideje gondolkozol azon, hogy mivel is lehetne egy biztos anyagi helyzetet teremtened, mind magad, mind családod számára. Lehet ez a lehetőség lesz az!

Rák

_0002_rák
Az érzelmek fognak dominálni nálad a mai nap során. Ha vitába keveredsz, a másik fél jobban teszi, ha csöndben marad. Bár az is igaz, hogy melletted esélye se lenne megszólalni. Mielőtt bármiben is döntenél, aludj rá egyet!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ha bármilyen feszültség van a családodon belül, akkor itt az idő, hogy tisztázzátok a helyzetet és végre újra béke legyen köztetek. Egyikőtöknek sem jó, ha folyamatosan rágódtok a dolgokon és nem beszélitek meg magát a problémát. Tegyek pontot a dolgok végére egyszer, s mindenkorra!

Szűz

_0001_szűz
Boldog, örömteli nap vár rád! A kihívásokat fogadd el, sőt egyenesen nézz velük szembe! A mai napodon semmi sem lesz lehetetlen, maximum csak akkor, ha tehetetlen vagy. Igyekezeted, pozitív hozzáállásod mindenkit ámulatba ejt majd.

Mérleg

_0006_merleg
Ha ismerősödnek támogatásra van szüksége, akkor legyél mellette! Egy barát az egyik legfontosabb érték a hétköznapok során. Amikor minden kötél szakad, ők azok, akik mindig ott állnak melletted. Most rajtad a sor, hogy melléjük állj!

Skorpió

_0004_skorpio
„Minek nekem ellenségek, ha ilyen barátaim vannak?” – ez a kérdés szinte biztos, hogy megfogalmazódik majd ma benned. Semmi gond ezzel, hiszen a barátok feladata nem az, hogy mindig a sebeidet nyalogassák. Viszont rájuk bármikor számíthatsz!

Nyilas

_0009_nyilas
Ne akarj mindent azonnal! Hajlamos vagy arra, hogy elszaladjon veled a ló. Ezt te is tudod, hogy nem fog működni, mégis fejest ugrassz az ismeretlenbe. Ha bekövetkezik a baj, akkor viszont vállald a felelősséget és ne kend másokra!

Bak

_0000_bak
Adj az öltözködésedre, de kerüld a kihívó, kirívó ruhadarabokat! Maradj csinos, a stílusodnak megfelelő öltözetben jelenj meg mindenhol. A környező embereknek rövidesen szemet szúr majd a végtelen harmónia, amit sugárzol.

Vízöntő

_0007_vizonto
Lassan járj, tovább élsz! – tartja a bölcs mondás. A mai napon ez még nagyobb érvényt szerez, főképp, ha a kommunikációt nézzük. Próbálj meg figyelni a lepcsesre, hogy ne hagyják el olyan szavak, mondatok a szádat, amiket azonnal megbánnál.

Halak

_0003_halak
Anyagi különbségek, kiadások lesznek a mai viták alapjai. Próbáld meg megőrizni a nyugalmadat és így megnyerni a csatát az ellenfél felett. Nem szabad engedned, hogy bármilyen módon is felidegesítsen, vagy bosszúságot okozzon neked!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások