Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Augusztus 26.

2014/08/26

A csillagok ma csupa jó dolgot ígérnek a Mérlegek és a Kosok és a Bikák számára, de vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Hiába indul a napod pechesen, a délelőtt és délutáni időszak kárpótol majd a reggel nehézségeiért. A pénzügyi helyzetedben egy új lehetőség, ajánlat érkezése várható, amire nem kell azonnal igent mondanod, így lesz időd mérlegelni mindent és később igent vagy nemet mondani.

Bika

_0010_bika
A szerencse egész napodon végigkísér majd. Szinte nem lesz olyan helyzet, ami ne alakulna neked kedvezően. Még az elején kínos, necces szituációkból, esetleges vitákból is te fogsz jól kijönni. Mindezek miatt viszont ne bízd el magad, mert legfelülről lehet a legnagyobbat esni.

Ikrek

_0005_ikrek
Egy régi lelki sebed újra felszakadhat. Emiatt az egész napod egy kicsit szomorú és lehangolt lesz. Az energiaszinted sem túl magas, legszívesebben reggel tovább nyomtad volna az ágyat, ha nem kellett volna dolgoznod. Jó pár adag kávé vagy pár deci energiaital ugyan ideiglenesen, de helyrehozhat.

Rák

_0002_rák
Családi problémák üthetik fel a fejüket, amire szokás szerint neked kell megtalálni a megoldást. Már eleged van ugyan a tyúkanyó szerepből, de mégis te fogod össze a családi szálakat és terelgetsz mindenkit a jó irányba. Viszont ami nem a te gondod, azt ne vedd magadra!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Nagyon könnyen szórhatod ma a pénzt, ezért jobban teszed, ha elkerülöd a bevásárlóközpontokat, plázákat. Ha mégis szükségszerűvé válik a vásárlás, mert nincs otthon kenyér, vagy üdítő, akkor indulás előtt írj egy listát, és szigorúan ügyelj arra, hogy csak a felírt dolgok kerüljenek a kosaradba.

Szűz

_0001_szűz
Munkahelyeden ma 100%-on felül fogsz teljesíteni, és mire hazaérnél szinte hulla lesz belőled. Nem a munka mennyisége, hanem a rossz időbeosztás a fáradtság és terheltség oka. Oszd be jobban az idődet, ne legyél szétszórt, így elkerülheted a munkaidő végi teljes levertséget.

Mérleg

_0006_merleg
Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

Skorpió

_0004_skorpio
Párkapcsolatodban előrelépés várható és végre beköltözik életedbe a rég látott harmónia. A mai napod kiegyensúlyozottan, viszonylag feszültségmentesen fog telni. Váratlan eseményekre nem kell számítanod, és minden a számításaid szerint fog alakulni.

Nyilas

_0009_nyilas
Hamar lehangolt leszel, ahogy valami nem úgy sikerül, mint azt várod. Fontos viszont tudnod, hogy te is ember vagy, így nyugodtan hibázhatsz. A hibákból pedig tanulnod kell, hogy a későbbiekben ilyen szamárhibát ne véts. Hagyd a bánkódást, és szedd össze magad!

Bak

_0000_bak
Egy olyan személy tehet ma neked keresztbe, akivel kölcsönösen nem vagytok egymásnak szimpatikusak. Az ebből adódó kellemetlenségek, félreértések szerencsére hamar tisztázódnak majd, de mire a dolgok végére jársz, pár felesleges kört meg kell, hogy tegyél.

Vízöntő

_0007_vizonto
A pénztárcádra és értékeidre ma fokozottabban figyelj, mint máskor. Ha mész valahova, akkor feltétlen ellenőrizd táskád tartalmát, hogy minden benne van-e, amikor elmész egy adott helyszínről. Így megspórolhatsz egy adag idegeskedést.

Halak

_0003_halak
Lelki problémákkal küzdhetsz majd ma, aminek okozója egy kellemetlen beszólás. Mielőtt egynapos depresszióba esel, jobban teszed, ha átgondolod, hogy nem értettél-e valamit félre. Elképzelhető, hogy a megjegyzést csak poén céljából tették, és nem akartak megbántani.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások