Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 9.

2014/09/09

Az Oroszlánok jobban teszik, ha ma magukban tartják a véleményüket, a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A terveknek, a költségvetés megreformálásának nem kedvez a csillagok állása. Jobban teszed, ha maradsz a mindennapi rutinodnál és nem kacérkodsz a új dolgokkal. A nap végén egy hangulatos vacsora viszont megkoronázhatja az estét.

Bika

_0010_bika
Ideges és bizonytalan lehetsz, pedig minden a terveid és vágyaid szerint alakul majd. Egy porszem sem kerül majd a gépezetbe. Esetleges rossz érzésed, kételyeid miatt csak magadat okolhatod. Saját hanyagságod csapdája leselkedik rád!

Ikrek

_0005_ikrek
Panaszaidat mintha meg sem hallanák kollégáid és főnökeid. Itt az idő, hogy végre más eszközökhöz nyúlj és erőteljesebben fellépj a saját álláspontod mellett. Ne riadj meg semmitől és senkitől! A párkapcsolatodban nagy örömödet lelheted!

Rák

_0002_rák
Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Az energia benned van, méghozzá óriási mértékben. Próbáld meg visszafogni magad, és kerülni a túlbuzgóságot. Csak akkor szólj bele a dolgokba, ha kérik a véleményedet. Különben tartsd magadban véleményedet, mert csak sértődés lenne belőle.

Szűz

_0001_szűz
Ha este vacsorázni hívnak, fogadd el! Végre mozdulj ki a hétköznapok megszokottságából és dobd fel a hetedet egy kis külsős programmal. Ha szükséges, módosítsd a napod tervezett programját, de feltétlen menj el kikapcsolódni!

Mérleg

_0006_merleg
Fogd lazára a dolgokat, és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

Skorpió

_0004_skorpio
A változások napja is lehet a mai. Úgy érezheted, hogy képtelen vagy kezedben tartani az események menetét. Minden kiszalad a kezed közül és egyre szétszórtabb vagy. Próbáld meg magad összeszedni és helyre tenni magadban a dolgokat!

Nyilas

_0009_nyilas
Rossz társaságba keveredhetsz, nem találod a megfelelő kapcsolatokat majd. Mielőtt a pánik miatt mindenkivel szóba elegyednél, és új barátokat keresnél, jobban teszed, ha észreveszed, hogy régi barátaid sokkal megbízhatóbbak és szimpatikusabbak.

Bak

_0000_bak
Ha vásárolni mész ma, akkor több szép ruhadarabbal a bevásárlótáskákban fogsz hazatérni. Ne vidd túlzásba sem a költekezést, sem a ruhavásárlást. Mielőtt megveszed a századik pólót, gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá!

Vízöntő

_0007_vizonto
Ha bánatod van, akkor mindenféleképpen keress olyan szórakozási lehetőséget, amiben örömödet leled és segít elűzni a rossz kedvedet. Lehet ez akár vásárlás, akár mozizás, de ha téged a szex vidít fel, akkor sem érdemes haboznod! Párod örülni fog neki!

Halak

_0003_halak
Egy barátoddal megszakadhat a kapcsolatod. Mielőtt magadban keresed a hibát, fontos tudnod, hogy rajtatok kívülálló okok miatt kerültök egymástól távol. Bár a mai világunkban, a technikai kütyüknek köszönhetően a kilométerek már leküzdhetőek.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások