Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 16.

2014/09/16

A Rák jegy szülöttei jobb, ha felkészülnek a holnapi napra a csillagok szerint! De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Nehezen fogod venni a munkahelyi akadályokat, sőt egyenesen pánikba esel, ha valami nem a napi rutin szerint alakul. Jobb, ha elkezded magad készíteni az ilyen váratlan helyzetekre, ugyanis a jövőben több is adódhat majd.

Bika

_0010_bika
A mai napot kár lenne komolyan venned, úgy sem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

Ikrek

_0005_ikrek
Rendszerezd leveleidet, tegyél rendet az intézendő ügyeid között. Aminek a végére még ma pontot tudsz tenni, azokat csináld meg, ne halogasd őket! Minél tovább húzod a dolgokat, annál rosszabb lesz.

Rák

_0002_rák
Kedves, apró meglepetéssel kedveskedhetnek neked barátaid. Készülj egy egyáltalán nem unalmas napra, ami csak rólad fog szólni. Mindenki hozzád fordul majd segítségért, ami ugyan egy idő után már zavaró is lehet. Felkészültél rá?

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai napon az egészség és a szépség kerül a fókuszba. Ha szabadidőd engedi, bátran menj egy kozmetikushoz, látogasd meg fodrászodat vagy ha éppen úgy adódik, menj el egy masszázsra. Old fel a benned lévő görcsöket, blokkokat!

Szűz

_0001_szűz
Pénzügyi helyzeteddel nem vagy pontosan tisztában. Többet költesz, mint amennyi vallójában a keret. Elképzelhető, hogy direkt nem akarod megismerni a valóságot, helyette egy álomvilágban élsz, mintsem foglalkozva a gondjaiddal.

Mérleg

_0006_merleg
Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

Skorpió

_0004_skorpio
Találkozhatsz egy általad régóta csodált, nagyra becsült személlyel. Mivel beszélgetésbe is elegyedhetsz vele, olyan tudásra tehetsz majd szert, amit később is kamatoztatni tudsz. Boldogságod valóban határtalan lesz most.

Nyilas

_0009_nyilas
A mai nap kedvez a könyvek, CD-k vagy a ruhadarabok vásárlásának. A lényeg, hogy olyan termékeket vagy darabokat vásárolj, amik birtoklása örömmel töltenek el. Néha időt és pénzt is kell szakítanod magadra, hogy boldog legyél!

Bak

_0000_bak
Kreativitásod határtalan lesz, és olyan jó ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amiket vétek lenne nem megvalósítani. A fantázia, a lazaság, a lehetőségek fognak a mai napodon motiválni. Legyél hát talpraesett és találd fel magadat!

Vízöntő

_0007_vizonto

Izgalomból nem lesz hiányod! Több olyan helyzetbe is belecsöppenhetsz, amire egyáltalán nem számítottál. Mielőtt pánikba esnél, gondold át, mit teszel! Most a megfontolt cselekedetek kifizetődőek

Halak

_0003_halak
Nehezen szoksz hozzá új helyzetekhez, ma mégis meg kell próbálnod a lehetetlent. Több olyan szituáció is előfordulhat ma, amikor szükséged lesz a benned rejlő, gyorsan és optimistán mindent megoldó énedre. Elő tudod keresni?

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások