Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 23.

2014/09/23

Sajnos a csillagok állása ma rossz fényszöget vetít a Halakra. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Mindenbe beleugrasz, amire kérnek anélkül, hogy egyszer is átgondolnád, mire mondasz igent. Fejezd be feladataidat és ne kezdj bele mindenbe. Egymás után végezd dolgaidat, így nem kell figyelmedet ezerfelé osztanod.

Bika

_0010_bika
Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

Ikrek

_0005_ikrek
Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

Rák

_0002_rák
Menj emberek közé! Építsd a kapcsolati hálódat, mert később ezek jelentős tőkét jelenthetnek az életedben. Tudni fogod, hogy kit kell keresni, ha éppen pénzügyi tanácsokra van szükséged. A mai napon lehetőséged lesz befolyásos emberekkel ismerkedni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Vedd lazán a mai napot, csak semmi görcsösség! Ennek ellenére a munkádat továbbra is 100%-osan lásd el! Ha sikerül, munkahelyedről menj haza korábban és lepd meg párodat egy közös esti programmal. Az öröm garantált lesz!

Szűz

_0001_szűz
Egy hosszú, monoton és számodra nagyon unalmas tárgyalás vár rád. Ha véleményt kell mondanod, kétszer is gondold át, hogy mit akarsz mondani. Ha indulatból beszélsz, akkor nagy az esély a tárgyalás sikertelenségére.

Mérleg

_0006_merleg
A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

Skorpió

_0004_skorpio
Senki nem fog ma komolyan venni. A megnyilvánulásaid és gondolkodásmódod is gyerekes lesz majd a környezeted számára. Véleményedre nem nagyon adnak majd, és kissé úgy érezheted, mintha nem foglalkoznának veled. Nem nálad van a hiba?

Nyilas

_0009_nyilas
A mai nap tökéletes időpont arra, hogy meghívd kiszemeltedet egy romantikus randevúra. A csillagok állása a szerelemnek, érzékiségnek, gyengédségnek kedvez. Ne idegeskedj! Minden a reményeid szerint alakul majd.

Bak

_0000_bak
Végre kiegyensúlyozott leszel, és le sem lehet majd vakarni a mosolyt az arcodról. Azzal az optimizmussal, ami az egész napodra hatással lesz, akár hegyeket is képes lennél megmozgatni. Élvezd ki a pillanatokat, éld meg a valódi örömöt!

Vízöntő

_0007_vizonto
Rokonok és barátok társaságban töltheted az estét. Egy spontán találkozó során jóízű beszélgetéseket folytathatsz majd. A rég nem látott családtagokkal pedig felelevenítheted a múlt szép emlékeit.

Halak

_0003_halak
Azon is el fogsz majd gondolkozni, hogy nem vagy-e megátkozva, ugyanis több apró szerencsétlenség és kellemetlenség is érhet, ami táptalaja lehet az ilyen és ehhez hasonló gondolatoknak. Sajnos a csillagok állása ma rossz fényszöget vetít rád.

Hozzászólások