Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Szeptember 30.

2014/09/30

A Skorpió jegy szülöttei ma döntéshelyzetbe kerülhetnek a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Új szerelem van a levegőben, ezt titkon te is érzed! Ámor nyila ezúttal mélyen eltalált és teljesen felborítja az eddigi viszonyokat. Hallgass a szívedre és ne érdekeljen mások véleménye! A te boldogságodról van szó.

Bika

_0010_bika
Ha elvesztettél valami számodra fontos tárgyat, rövidesen vissza fog kerülni hozzád. Ne add fel a keresését, továbbra is vesd bele magad a kutatásába! A befektetett energia meg fog térülni, még ma a kezed ügyébe kerülhet!

Ikrek

_0005_ikrek
Az anyagiak terén nincs bocsánat. Ha valaki átvert, megkárosított vagy becsapott, örökre elvágta magát nálad. Ezt a tulajdonságodat tartsd is meg, ma pedig próbáld meg kiszűrni a közeledő veszélyt. Ne adj kölcsön senkinek!

Rák

_0002_rák
Az egyik rokonod nagyban támogat, amiért illik is köszönetet mondani. Hozzá bármilyen problémáddal bátran fordulhatsz, mindig meghallgat, és sosem mond nemet semmilyen kérésedre sem. Ma törődj vele többet!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Előfordulhat, hogy valaki csupán a pénzedre pályázik. Furmányos módon szeretne elsőnek a bizalmadba férkőzni, hogy könnyebben rátehesse kezét az anyagiakra. Ha a kapcsolatod most van kialakulóban, kezeld fenntartásokkal!

Szűz

_0001_szűz
Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

Mérleg

_0006_merleg
Ma több hívást fogsz kapni, mint gondolnád. Szinte a füledre fog nőni majd a telefon. Mindenkinek ma fog eszébe jutni, hogy valami roppant fontosat kell veled megosztania. Vedd észre, hogy nem vagy senki lelki szemetesládája!

Skorpió

_0004_skorpio
Egy döntéshelyzetbe kerülsz majd. Az a furcsa helyzet fog előállni, hogy míg máskor mindig a legjobbat akarod mindenből kihozni, addig ma egyáltalán nem fog érdekelni, hogy az érme melyik oldalát választod. A hanyagságod viszont rossz tanácsadó lehet.

Nyilas

_0009_nyilas


Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

Bak

_0000_bak
Vigyázz vagyontárgyaidra, a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

Vízöntő

_0007_vizonto
Elégedett és boldog leszel. A boldogságodat senki és semmi nem árnyékolhatja be. Igen, még a kollégák folyamatos civakodása sem, annak ellenére, hogy máskor aktívan te is részese szoktál lenni a diskurzusoknak.

Halak

_0003_halak
Mintha a falnak beszélnél. Ez az érzésed lehet a mai napon, ugyanis bármit mondasz, szinte senki sem fog rád figyelni. Ez csupán a rengeteg tennivalónak tudható be, és szó sincs arról, hogy bárkivel megromlott volna a viszonyod.

Hozzászólások