Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Október 7.

2014/10/07

A Vízöntők tudomást szerezhetnek egy titkos hódolójukról a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Gyökeres változások elé nézel. Számos elintéznivalód akad, többek között olyanok is, amiket már napok óta halogatsz. Ezeket ne halaszd tovább! Egy olyan helyzetbe csöppensz majd, ami nem mindennapi lesz.

Bika

_0010_bika
Otthonodban egy-két elektronikai eszköz bemondhatja az unalmast. Mielőtt azonnal újat vásárolnál, nézesd meg egy szerelővel, hogy nem lehet-e még lelket lehelni beléjük. Ne állj szerelőnek, mert baleset érhet!

Ikrek

_0005_ikrek
A mai napon győzelmeket és sikereket fogsz aratni! Ne félj a megmérettetésektől, a próbatételektől, ugyanis mindent a maximumon fogsz teljesíteni. Csak aknázd ki végre a benned rejlő nagy lehetőségeket!

Rák

_0002_rák
Nyiss a világra és az újdonságok megismerésére! Attól, hogy valamit még nem ismersz, nem felétlen rossz, sőt! Rengeteg tapasztalatot és új barátokat szerezhetsz, ha végre ki mered nyitni a szemedet teljesen!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Lassan járj, tovább élsz! A mai napod teljes egészében a rohanásról fog szólni, és könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy a nagy rohanás eredménye végül az lesz, hogy semmit nem tudtál elvégezni úgy, ahogy kellett volna.

Szűz

_0001_szűz
A váratlan vendégeket bizonyára örömmel fogadod majd, annak ellenére, hogy egy nyugis, egyedül töltött napra számítottál. Megjelenésük egy kis színt visz majd a szürke hétköznapjaidba és feldobják majd a hangulatodat.

Mérleg

_0006_merleg
Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

Skorpió

_0004_skorpio
Kedvesed furcsán viselkedhet majd, ami azonnal szemet szúr neked. A türelmedre és a megértésedre van szükség ahhoz, hogy a mai nap ne torkolljon egy óriási vitába. Legyél nyugodt, őrizd meg a lelki békédet!

Nyilas

_0009_nyilas
Ha eddig nem hittél az első látásra szerelemben, akkor a mai nap mindenben megcáfolhat. Aktuális helyzetedtől függetlenül, egy olyan személy érkezik majd az életedbe, aki mindent felkavar. Az érzelmi életed bonyolódni kezd.

Bak

_0000_bak
Mindenkivel történnek apró kellemetlenségek, így veled is. Ezek miatt ne zavartasd magad, egyszerűen lépj rajtuk túl és koncentrálj a következő lépésre! Fókuszálj a nap szép dolgaira, kedvesedre, szeretteidre!

Vízöntő

_0007_vizonto
Füledbe juthat, hogy valaki felettébb érdeklődik irántad. Mielőtt elbíznád magad a titkos hódolód miatt, járj utána jobban a hallottaknak. Ha a meglepetés erejével szeretnéd, hogy hasson, akkor várd ki, míg ő bukkan fel!

Halak

_0003_halak
Tapasztalt és bölcs ismerősöd olyan praktikus és használható tanácsokat ad mindig, amiket hiba lenne nem megfogadni. Ha úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged, akkor fordulj hozzá, ő megért és segíteni fog!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások