Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Horoszkóp - augusztus 12.

2014/08/12

A csillagok szerint nagyon romantikus este vár ma a Bikákra, habár azért nekik kell majd tenniük. De nem mindenkinek alakul felhőtlenül a keddi napjuk, ugyanis a Rákok jobban teszik, ha semmire sem mondanak “igen”-t…

Kos

Rengeteg energiát és erőt adsz ma környezetednek. Az a rengeteg pozitív energia, ami ma sugárzik majd belőled, egyszerűen magad köré vonzza az embereket. Vigyázz, ez rosszul is elsülhet! Hagyd meg a határokat, és ne engedd, hogy az intim szférádba másszanak!

Bika

A romantikus, hősszerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki. Bár ezt te is tudod, hogy eddig is, és ezután is ugyanúgy szeret majd. Lelked mégis nyugodtabb lesz így, hogy ezt a napot neki szenteled.

Ikrek

Már jó ideje vágysz arra, hogy elmenj kedvenc helyedre, víz közelébe pár napra kikapcsolni, relaxálni. Ennek a frissítő utazásnak egyes momentumait már ma lefixálhatod, kitűzheted a dátumot, sőt már a programokon is gondolkozhatsz. Itt az idő, hogy kiszakadj a hétköznapi rohanásból, és igenis, menj el pihenni egy jót!

Rák

Jobban jársz, ha ma semmire sem mondasz igent. A jónak tűnő ajánlatok közel sem annyira kedvezőek, mint ahogy azt neked tálalják. Ugyan a mostani helyzetedben szinte már foggal-körömmel küzdenél egy jó lehetőségért, de a kapkodásnál nincs veszélyesebb. Legyél résen, és ne vágj bele azonnal az ismeretlenbe!

Oroszlán

Munkahelyeden egyre több elismerést gyűjthetsz be kollégáktól, ügyfelektől, sőt még a főnöködtől is. Szerencsére ezek a pozitív visszajelzések téged csak arra inspirálnak majd, hogy 200%-ot adj bele munkáidba. Egy dolgot viszont nem szabad elfelejtened! Van a magánélet és van a munka. A kettőt nem érdemes keverni.

Szűz

Az a fránya szerelem ma mindent összezavarhat. Legszívesebben otthon lennél pároddal, hogy megnézzetek egy jó filmet, természetesen egy rozé társaságában. Ehelyett beindul a mókuskerék, jön az egész napos munka, végül a pihenés, amit a nagy hajtás miatt lehet, hogy nem is tudsz annyira élvezni. Mivel a szerelmi mutatók az egekbe szöknek, a fáradtság ellenére nem egy unalmas este elé nézel.

Mérleg

A barátaid ma mindent megosztanak majd veled, sőt olykor azt is, amire egyáltalán nem vagy kíváncsi. Nem véletlen, hogy benned bíznak meg a legtöbben, hiszen nálad a titok, az valóban titok. Érdemes felkészülnöd arra, hogy az egyik legközelebbi ismerősödnél akár a mécses is eltörhet. Ekkor az empatikus képességedet előrángatva kell lelket öntened belé.

Skorpió

Személyiségedből adódik, hogy mindent szeretnél saját magadtól elérni, és számodra a segítségkérés szinte nem létező dolog, most mégis egy olyan alkalomról szerezhetsz tudomást, amire kár lenne nemet mondanod. Habár tálcán kínálták a lehetőséget, attól még nem ördögtől való. Élj vele és meglátod, hogy gyümölcsöző lesz!

Nyilas

Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg! Egyik szituációnak sem lesz negatív következménye, ha önuralmat gyakorolsz.

Bak

Egy régi vágyad valósulhat ma meg, amennyiben nyitott szemmel jársz, és minden jelre odafigyelsz. Utazgatni már rég nem volt időd, sőt idén nyáron még pihenni sem pihentél szinte egy percet sem. Egy-két last minute utazáson megakadhat a szemed, amik ha megtetszenek, azonnal csapj le rájuk, máskülönben később sajnálhatod.

Vízöntő

Ma visszahúzódóbb és csendesebb lehetsz, mint általában szoktál. Ennek semmi komoly oka nem lesz, csupán annyi, hogy érzed, hogy a rengeteg rohanás és hajtás, ami nap, mint nap rád nehezedik, nem feltétlen jó. Itt az ideje, hogy ilyen módon egy kicsit pihenj és félre tudd tenni a gondjaidat.

Halak

Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbetök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb, hogy már legközelebb a babérokat arathasd.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások